Jobbet Erfaren Mjukvarutestare till Q-linea har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren Mjukvarutestare till Q-linea publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

För dig med erfarenhet inom mjukvarutestning finns nu chansen att få använda dina kunskaper hos Q-linea med visionen att rädda liv! Instrumentet som Q-linea utvecklar har som mål att effektivisera blodanalysen vid blodförgiftningar. Som Mjukvarutestare kommer du få samarbeta tätt med teamet på plats för att säkerställa att detta viktiga instrument verkligen håller måttet.

Academic Work söker för Q-lineas räkning en Mjukvarutestare som inte ger upp i första taget. Med målet inställt på att minska antalet dödsfall vid blodförgiftning kommer du att utmana mjukvaran i Q-lineas instrument ASTar för att denna ska bli så pricksäker och snabb som möjligt!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Q-linea. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kandidatprofil

Som Mjukvarutestare kommer du tillsammans med din arbetsgrupp att arbeta med kontinuerlig mjukvarutestning i projektform. I arbetet får du självständigt jobba kreativt med att provocera både ny och befintlig mjukvara för att hitta brister och förbättringsmöjligheter. Du kommer även vara involverad i framtagandet av testspecifikationer.

I den här rollen får du ta dig an en rejäl utmaning att hitta fel och lägga grunden till förbättringar som verkligen gör skillnad för människor på riktigt! Med ihärdighet och skarp noggrannhet kommer du kunna bidra till utvecklingen av ASTar och nå visionen om en mer effektiv vård tillsammans med Q-linea. Då detta är en tjänst där du arbetar mycket i grupp och har ett nära samarbete med dina kollegor så är vi övertygade om att du trivs under sådana förhållanden och har god samarbetsförmåga.

För att passa i denna roll krävs det att du har arbetslivserfarenhet av mjukvarutestning sedan tidigare. För att vara aktuell för tjänsten behöver du även kunna tala och skriva obehindrat på svenska samt engelska.

Det är meriterande om du har:

* Relevant utbildning inom IT, alternativt inom biologi eller motsvarande
* Kunskaper i C#

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Uppsala Science Park
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Q-lineas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15021723-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till