Jobbet Erfaren masttekniker (arbetsledare) sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren masttekniker (arbetsledare) sökes! publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning


Vi söker nu en erfaren masttekniker som är redo att ta nästa steg i karriären.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som masttekniker kommer du arbeta med installation och service av telecomutrustning. Du utgår från Örebro och jobbar i Örebro med omnejd. Arbetet sker hela vägen från boden till antennen, vilket innebär att mastklättring endast är en del av arbetet. Du kommer arbeta med både fysisk utrustning och mjukvara som ska monteras, bytas ut och uppdateras. I tjänsten ingår även en hel del dokumentation kring utfört arbete. Arbetet utförst i team och i tjänsten ingår äver en del resor och övernattningar.

Denna tjänst kräver ett par års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter då du kommer agera som en arbetsledare och ha ansvar för några medarbetare.

Om företaget
Vår kund arbetar med el och teleinfrastruktur runt om i världen. De är totalt ca 3000 anställda och i Sverige har de ca 200 medarbetare. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Din profil
Skallkrav:
• Ett par års erfarenhet av likande arbetsuppgifter då man kommer agera arbetsledare
• Gymnasieutbildning inom el eller teknik
• Svenska i tal och skrift
• Körkort B
• Datavana

Meriterande:
•Om du är fritidsklättrare

Då du kommer arbeta i team söker vi dig som är samarbetsvillig och social. Då en del uppdrag dyker upp spontant krävs det att du är flexibel och självgående. Då delar av tjänsten innebär arbete på höjd får du inte vara höjdrädd. Du kommer även behöva göra ett utdrag ur belastningsregistret för denna tjänst.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Örebro med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Vid årsskiftet
Arbetstid: 7-16, det tillkommer även resor och övernattning

Urval och intervjuer sker löpande, ta chansen redan idag och skicka in din ansökan!

Referens

21981

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till