Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Erfaren Mättekniker sökes till JR Markteknik! på StudentConsulting

Erfaren Mättekniker sökes till JR Markteknik!

StudentConsulting Täby, Stockholms län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Besitter du flera års arbetslivserfarenhet inom mätteknik och vill bli del av ett bolag i sin tillväxtfas? Då har vi rätt tjänst för just dig!

Information om uppdraget:

Vår kund JR Markteknik driver avancerade projekt inom anläggningsarbeten, betongarbeten och finplanering. Kunderna är främst större byggbolag och kommuner i Mälardalen. Det är ett bolag som växer fort och utvecklas varje dag. JR Markteknik startades år 2012, dock har hela stommen i företaget jobbat tillsammans under mer än tjugo år. Med JR Markteknik ville de samla deras stora kompetens och erfarenhet av anläggningsarbeten, men i ett företag med tydlig fokus på både nöjda kunder och nöjda medarbetare.

För vår kunds räkning söker vi just nu en erfaren Mättekniker. På JR Markteknik möts du av engagerade medarbetare i en öppen och lärorik arbetsmiljö med nära samarbete med kalkylatorer samt ägarna. I rollen kommer ditt huvudsakliga ansvara vara att utföra mätning i diverse projekt. I tjänsten kommer du även att åka ut till arbetsplatser. Dina dagliga arbetsuppgifter innebär bland annat följande:

- Utföra mätningstekniska arbeten samt mängd- och måttkontroller
- Utföra stomnätsarbeten med beräkningar
- Upprätta underlag för mängdreglering och relationshandlingar
- Utöva tillsyn över samtliga mätinstrument
- Granska ritningar och hålla ritningsarkiv aktuellt
- Hantera kontroll-, mät- och provningsutrustning
- Ha god kunskap inom mark och anläggningsarbeten

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd av JR Markteknik där StudentConsulting ansvarar över hela rekryteringsprocessen. Tjänsten är på heltid och förväntas starta upp så snart vi funnit rätt kandidat. Du kommer att arbeta hos vår kund med kontor beläget i Täby. Har du några ytterligare funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elin på, [ Email address blocked ] .

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du besitter flera års arbetslivserfarenhet som mättekniker. Rollen kräver kunskap inom TOPOCAD, SBG GEO, AMA och MER. Vidare har du mycket kunskaper inom Excel. Som person är du lugn, sansad och mycket stresstålig under högt arbetstryck. Du trivs i en arbetsmiljö med högt i tak och öppen kommunikation. För att vara aktuell för rollen krävs det att du är flytande i svenska i tal och skrift.

Låter detta som en beskrivning på dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 56454