Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Erfaren Lokalförsörjningsstrateg till Håbo Kommun jobb i Bålsta på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Erfaren Lokalförsörjningsstrateg till Håbo Kommun på Randstad AB

Erfaren Lokalförsörjningsstrateg till Håbo Kommun

Randstad AB Bålsta, Uppsala län Heltid


arbetsbeskrivning.

Håbo Kommun växer vilket gör att behoven ökar och förändras. Vi söker nu en erfaren lokalförsörjningsstrateg som har stor kunskap och erfarenhet av lokalförsörjningsfrågor och som kan vara med och möta de behov och utmaningar som kommunen står inför gällande lokalförsörjning!

Allt fler upptäcker Håbo kommun, en ung och spännande tillväxtkommun med Bålsta som centralort. Vi är 22 000 invånare och fortsätter att växa. Vårt centrala läge i en växande region ger oss närhet och bra kommunikationer till de större städerna. Från både Stockholm och Västerås tar du dig hit på 30 minuter.

Vad kan vi erbjuda dig?
l Håbo kommun har vi en intern närhet som ger medarbetare stor möjlighet till påverkan och beslut. Här har du möjlighet att vara delaktig i förändrings- och utvecklingsarbetet. Vi är ca 1 600 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. För oss är det en självklarhet att ständigt arbeta för att vara en attraktiv arbetsgivare. Hållbar miljö, hälsa och välbefinnande samt teknisk utveckling är några viktiga ingredienser i det arbetet.


ansvarsområde.

Som lokalstrateg hos oss samordnar du samtliga förvaltningars lokalbehov och är kommunens beställare/uppdragsgivare - du fungerar som en resurs när det gäller att utveckla och effektivisera kommunens lokalförsörjning. Du har helhetsansvar för processen hela vägen ifrån uttryckt behov fram till färdig byggnad. Det innebär att du följer arbetet som pågår i förvaltningarna, analyserar behov, lämnar återkoppling, samlar information och påverkar processerna mot en ökad effektivitet. 

Ditt initiala fokus kommer att vara ny-/ombyggnation av våra lokaler och pågående förändringsprojekt.  Det handlar om att ta fram kostnadsoptimerade lösningar utifrån behoven både på kort och lång sikt med hänsyn tagen till vår lokalförsörjningsplan som är i ständig förändring.

Ditt uppdrag omfattar även att
 •  förankra lokalförsörjningsfrågorna internt samt vara kommunens kompetens och samarbetspartner.
 •  utveckla och följa upp kommunens lokalförsörjning genom optimal och flexibel användning av lokalerna. 
 •  delta i forum som strategisk lokalförsörjning där helheten i kommunen diskuteras och där du förväntas vara föredragande i kommunstyrelsen i lokalförsörjningsfrågor. Du utvecklar och driver processen framåt, synar och motiverar förslag med hjälp av nyckeltal och jämförelser, och presenterar detta i de aktuella forumen. 
 •  ta fram och utveckla kommunens lokalförsörjningsprocess och lokalförsörjningsplan i samverkan med verksamheternas behovsställare, samt ta fram underlag för strategiska val som kräver politiska beslut. 
 •  vara delaktig i anskaffning och avveckling av kommunens lokaler samt ge stöttning i juridiska, tekniska och ekonomiska lokalfrågor.kvalifikationer.

Vi ser gärna att din formella kompetens omfattar
 • Högskoleutbildning inom området tex byggnadsingenjörsutbildning eller annan utbildning inom fastighet/byggnation som tillsammans med erfarenhet kan anses likvärdig. 
 •  Kunskap om de lagar och förordningar som påverkar lokalfrågor tillsammans med en vilja att sätta dig in i verksamheternas behov. 
 •  Tidigare arbete med lokalförsörjningsfrågor och lokalförsörjningsprocesser gärna i en offentligt styrd organisation.
 •  Lång erfarenhet av arbete med strategiska frågor inom fastighetsbranschen. 
 • Erfarenhet/kunskap gällande  fastighetsförvaltning, nybyggnation eller ekonomifunktion från fastighetsverksamhet.
 • Fastighetsekonomi och hyresjuridik.
 •  Stor erfarenhet av projektledning och förhandlingsvana.
 •  Goda kunskaper i svenska både i tal och i skrift tillsammans med förmågan att kunna kommunicera väl såväl skriftligt som muntligt. Van användare av Officepaketet.
 • Chefserfarenhet ses som starkt meriterande.
 •  Tidigare erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation liksom byggteknisk erfarenhet ses som starkt meriterande.
Som person tror vi att du är analytisk och strukturerad med ett stort engagemang för arbetet. Du är kreativ och kan se lösningar på hur ett effektivt lokalutnyttjande kan ske. För att lyckas i rollen behöver du vara flexibel och förändringsbenägen, ha stor integritet och ett strategiskt tänkande med en god ekonomisk medveten. Du besitter god administrativ förmåga.  Arbetet innebär många olika kontaktytor varför fallenhet och en synnerligen god förmåga att samarbeta med andra tillsammans med ett konstruktivt och lyhört sätt att kommunicera är avgörande för att lyckas i denna roll.


ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Håbo kommun vill ta vara på de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk mångfald tillför verksamheten. Vi välkomnar därför alla sökande och eftersträvar mångfald.

Sista ansökningsdag: 13 december 2021

I denna rekrytering samarbetar Håbo Kommun med Randstad Engineering.
För mer information är du välkommen att kontakta:
Hannah Sandström
Senior Rekryteringskonsult
0733-434 534 alt. [ Email address blocked ]  

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201367912