Jobbet Erfaren lagermedarbetare sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Erfaren lagermedarbetare sökes! publicerad av Skill

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Vadstena
21 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Har du tidigare erfarenhet ifrån lagerarbete och är ute efter ett varierande arbete där det också finns möjlighet till direktanställning hos kund efter en tids inhyrning? Då kan vi ha jobbet för dig!

Om företaget
Servistik är ett service- och logistikföretag med kund och medarbetare i fokus. Företaget hjälper kunder inom industrin att effektivisera och utveckla sin materialhanterings- och logistikprocess, för att ge kunderna möjlighet att istället fokusera på sin kärnverksamhet. Företaget har de senaste åren visat en stabil tillväxt och har under hösten planer på att ytterligare utöka sin personalstyrka i Vadstena. För mer information om företaget, klicka på nedanstående länk. www.servistik.se/

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en lagermedarbetare till Servistiks verksamhet i Vadstena. Här kommer du att få arbeta med diverse olika lageruppgifter vilket inkluderar allt ifrån inleverans till utleverans. Mer specifikt kan det handla om lossning av containers, inkörning av varor i lager, orderplock, paketering, inventering, utlastning och interna transporter. Även truckkörning kommer vara en stor del av de dagliga arbetsuppgifterna. Arbetstiderna är dagtid. Arbetsgruppen består i dagsläget av 12 personer och stämningen i arbetsgruppen är god. Du kommer få en visstidsanställning av Skill på 6 månader med goda chanser till en tillsvidareanställning efter detta. Vid goda prestationer under inhyrningsperioden finns mycket goda chanser till en direktanställning hos kund.

Din profil
Då arbetet inkluderar flertalet olika lageruppgifter söker vi nu dig som har tidigare erfarenhet ifrån liknande arbete och har en förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du är en teamspelare och ser vikten av hur din egen prestation och inställning påverkar hela gruppen. Vi tror att du är ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Du är van vid att arbeta självständigt och trivs med att ta egna initiativ. Då du dagligen har kontakt med både företagets produktionspersonal samt lastbilschaufförer ser vi gärna att du är serviceminded och har lätt att ta kontakt samt kommunicera med andra människor. Formella krav
•Erfarenhet av materialhantering och truckkörning
•Truckkort A1-4 och B1-6 samt D1. Har du inte dessa behörigheter måste dessa skaffas innan tillträde av tjänsten kan ske.
•Körkort B
•Traverskort Då andra arbetsuppgifter förutom de som normalt ingår i en lagerverksamhet kan förekomma, anses det fördelaktigt om du är praktiskt lagd och van att använda olika typer av verktyg.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan! Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Linda Strandman på telefonnummer 013-495 89 73

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3733

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till