Jobbet Erfaren lagerarbetare till vår kund på södra sidan av stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Erfaren lagerarbetare till vår kund på södra sidan av stockholm publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Om uppdraget
Vi på Lernia söker nu efter en lagerarbetare med god vana från att köra skjutstativtruck till vår kund . Du kommer vara anställd av Lernia och uthyrd i 6 månader med goda möjligheter till förlängning för rätt person.

Arbetsuppgifter
I rollen som Lagerarbetare kommer du utföra ett uppdrag som innebär att du ska få ut rätt varor, på rätt sätt och inom utsatt tid. Du kommer arbeta självständigt men samtidigt vara en viktig del av ett team. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att du plockar varor och kör skjutstativtruck samt andra diverse vanligt förekommande arbetsuppgifter på ett lager.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet som lagerarbetare där du kört mycket skjutstativtruck. Du behöver behärska svenska i tal och skrift samt ha generellt god datavana. Som person letar vi efter dig som är samarbetsvillig och flexibel som person. Du behöver ha hög arbetsmoral och kunna ta eget ansvar för att utföra dina arbetsuppgifter. Det är också viktigt att du arbetar snabbt men samtidigt noggrant och på ett säkert sätt. Vidare letar vi efter dig som är ödmjuk, kommunikativ och förstående som person.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsgrad
Heltid/dagtid/arbetstider mån-tors 7-16 samt fredag 6.30-15:00 med 30 min rast

Tillträdesdag
Omgående/december

Information
Urvalet hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag så ökar du chansen till jobbet!

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Referens

51976

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till