Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Erfaren lagerarbetare med truckvana sökes till företag i Skillingaryd! jobb i Jönköping på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Erfaren lagerarbetare med truckvana sökes till företag i Skillingaryd! på Lernia

Erfaren lagerarbetare med truckvana sökes till företag i Skillingaryd!

Lernia Jönköping Heltid

Har du tidigare erfarenhet av lagerarbete? Har du truckkort och god vana av att arbeta i olika lagersystem? Då ska du söka dig till oss!

OM FÖRETAGET
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi efter en erfaren lagerarbetare till en av våra kunder i Skillingaryd. Uppdraget kommer att vara en del av vår uthyrningsverksamhet, där du bli anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Hos oss får du möjlighet att knyta nya kontakter och skapa nya  erfarenheter för framtiden.

OM TJÄNSTEN
Du kommer att arbeta som lagerarbetare på ett möbelföretag där du tillsammans med dina kollegor kommer vara ansvarig för verksamhetens lagerverksamhet och kittningsarbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att hantera material, lägga ihop eller "kitta" komponenter till företagets produkter, köra truck i form av ledstaplare, packa och plocka. Du kommer att arbeta mycket efter det lager- och arbetssystem som finns i verksamheten. Trucken kommer att vara ditt främst arbetsredskap, men du behöver även ha god fysik då tung lyft förekommer. 

OM DIG
För att vara aktuell för tjänsten  krävs: 

  • körkort och tillgång till bil
  • truckkort A
  • tidigare erfarenhet av att köra ledstaplare i arbetet 
  • tidigare erfarenhet av arbete i lagersystem
  • mycket goda kunskaper i svenska - både tal och skrift


Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker har en enorm vilja att lära, komma framåt och utvecklas med företaget. Du är lösningsfokuserad, självgående och initiativtagande med en god förmåga att se nya infallsvinklar. Du trivs med varierade arbetsuppgifter och är inte rädd för att testa nya saker, samtidigt som du gärna tänker efter två gånger för att fatta rätt beslut. Vidare ser vi gärna att du är säkerhetsmedveten, har fötterna på jorden och  har respekt för att ingen verksamhet är den andra lik. 

OM ANSTÄLLNINGEN

  • Placeringsort: Skillingaryd
  • Tjänstgöringsgrad: heltid
  • Tillträde: omgående
  • Anställningsform: visstid


OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [ Link removed ]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 95778