Jobbet Erfaren kredithandläggare till Wasa Kredit! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren kredithandläggare till Wasa Kredit! publicerad av Amendo Bemanning

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och bidra till en kundupplevelse i världsklass? Trivs du dessutom i ett team där humor i kombination med högt tempo är en del av vardagen? Sök tjänsten genast! 

Uppdraget är med start omgående fram till 31 januari 2022.

Arbetsbeskrivning
I rollen som kredithandläggare ingår du i gruppen Affär Bil och fritid som har i huvudsaklig uppgift att erbjuda finansieringslösningar till samarbetspartners och privatkunder. Du kommer att arbeta med kreditbedömning av både privat- och företagskunder och erbjuda produkterna avbetalning, leasing och lån.

I rollen som kredithandläggare har du därför första kontakt med kund för att förstå och identifiera kundens olika behov och hur Wasa Kredit kan tillgodose dessa på bästa sätt. Du agerar specialist kring produkterna och fungerar i många situationer som expert och bollplank för att hitta affärsmöjligheter.

Wasa Kredit har relationer som kan gå så långt som 30 år tillbaka i tiden. Därför ställer rollen höga krav på affärsmässighet och professionalism. Wasa Kredit arbetar med ständiga förbättringar och kulturen är starkt präglad av Lean och förbättringsarbete. Vi ser därför att du tillsammans med dina kollegor är delaktig och drivande i förändringsarbetet.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi ser att har en ekonomi utbildning eller kunskaper i företagsekonomi. Har du arbetslivserfarenhet från kredithandläggning, försäljning eller liknande, alternativt övrig erfarenhet från bank och finans samt kring de finansprodukter vi erbjuder är det meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

För att lyckas och trivas i rollen som kredithandläggare hos Wasa Kredit, ser vi att du är en positiv, driven och engagerad person som stimuleras av en omväxlande vardag. Du gillar kundkontakt och är bekväm med att arbeta med telefon som huvudsaklig kommunikationskanal. Wasa Kredit hanterar ett stort flöde av kreditförfrågningar, både via telefon och via webb, vilket ställer höga krav på affärsfokus, serviceförmåga och förmågan att formulera sig väl i både tal och skrift.

Du blir en del av ett glatt och engagerat gäng som arbetar i ett högt tempo, har roligt på arbetet och trivs ihop. Vi ser därför att du är en lagspelare, som ser det som självklart att dela ditt kunnande och dina erfarenheter med gruppen.

Om företaget
Wasa Kredit är ett dotterbolag till Länsförsäkringar Bank. Dem erbjuder leasing, hyra, avbetalning, fakturaköp och lån till företag samt avbetalning, lån och kortkrediter till privatpersoner. Tillsammans med Länsförsäkringar skapar Wasa Kredit trygghet och möjligheter för 200 000 kunder och 6 000 samarbetspartners. Dem har huvudkontor i Stockholm och försäljningskontor i Göteborg, Malmö, Umeå, Växjö och Örebro.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. [ Link removed ] - Click here to apply to Erfaren kredithandläggare till Wasa Kredit! 

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Angelo Jovic, [ Link removed ] - Click here to apply to Erfaren kredithandläggare till Wasa Kredit!. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Referens

teamtailor-958226-180124

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till