Jobbet Erfaren konsult inom EMS har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren konsult inom EMS publicerad av Atea

Heltidsanställd
Kristianstad

Arbetsbeskrivning

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Drivs du av att utveckla hur den digitala transformationen förändrar vårt arbetssätt? Just nu söker vi på Atea dig som vill jobba som konsult med fokus på Microsoft Enterprise Mobility + Security (EMS). Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

'På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag.' – Sofia, IT Arkitekt på AteaDin roll i laget

Vi vill växa och söker därför fler medlemmar till vårt team inom Digital Workplace. Rollen kommer att ha fokus på någon/några av produkterna inom Microsoft Enterprise Mobility + Security (EMS). Med hjälp av molnbaserade verktyg för att hantera och säkra upp kunders miljöer ökar du våra kunders tillgänglighet samt gör organisationer mer effektiva och produktiva. Med din erfarenhet och kompetens kommer du vara tongivande i samarbetet med våra kunder där du tar fram strategier och genomför workshops. Din tekniska kompetens kommer till sin fulla rätt genom framtagande av lösningar och genomförande av implementationer. Hos oss får du möjlighet att utveckla kunders mobilitet och säkerhet på såväl strategisk som operativ nivå. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. Vi har många spännande projekt på gång och tillsammans med likasinnade kollegor kommer du bli en viktig spelare till laget. Vår drivkraft är att vi alltid vill mer, tillsammans med kunder och kollegor kommer även ditt konsultmannaskap att behövas och slipas.

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som är:

 • Utveckla mobilitet och säkerhet på strategisk och operativ nivå.
 • Tekniskt säljstöd till kunder och kollegor
 • Bidra till utvecklingen av kundens Microsoft 365 utveckling.


Vad söker vi hos dig

Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser:
Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Arbetar bra med andra. Är lyhörd och smidig; lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. I din roll som konsult har du lätt att skapa kontakter och du lägger stor vikt i att underhålla dina relationer. Energi får du av att befinna dig i miljöer där du får vara social och aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Din långa erfarenhet inom branschen har gett dig god förståelse för de fackmässiga aspekterna av arbetet och du underhåller kontinuerligt din specialistkunskap. I teamet är du en kunskapsresurs för andra, kunskaper du gärna delar med dig av. Vi utgår från dig och lägger stor vikt på personlig lämplighet.

För att lyckas i tjänsten hos oss bör du ha någon av följande kompetenser:

 • 1-3 års erfarenhet av Enterprise Mobility+Security
 • Microsoft 365 Identity and Services (MS-100)
 • Microsoft 365 Mobility and Security (MS-101)
 • Microsoft 365 Security Administrator (MS-500)
 • Modern Desktop Administrator Associate (MD-101)

Meriterande:

 • Erfarenhet inom dokumentsäkerhet (Microsoft Information Protection)
 • Erfarenhet inom säkerhetslösningar som Conditional Access, MFA, Information Protection och PIM
 • Erfarenhet inom hantering av diverse MDM lösningar, Intune är meriterande
 • Erfarenhet av Microsoft Cloud App Security lösningar
 • Goda kunskaper inom Microsoft Active Directory och Azure Active Directory
 • Goda kunskaper inom Microsoft ADFS
 • Ansvarat för komplexa migreringsprojekt kopplat till Office 365 eller Windows 10


Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.            Kontakta oss

Vill du bli en del av landslaget?
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Kolvik Kiotseridis, Rekryterare, via Anna.Kolvik-Kiotseridis@atea.se  Vi hanterar ansökningar löpande.
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.


Referens

190610-2

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till