Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Erfaren konstruktör sökes! jobb i Varberg på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Erfaren konstruktör sökes! på StudentConsulting

Erfaren konstruktör sökes!

StudentConsulting Varberg, Hallands län Heltid
Är du utbildad högskoleingenjör eller byggingenjör? Har du erfarenhet av Prefabricering? Vill du dessutom arbeta hos en marknadsledande aktör inom byggsektorn? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en Konstruktör till en av våra kunder. Vår kund är en ledande aktör inom området stombyggnad som bygger allt från bostäder och kontor till parkeringshus, hallar och arenor.

I rollen som konstruktör har du totalansvar över dina egna projekt, du driver och följer upp dina projekt i nära samarbete med kollegor. Du skapar exakta och informationsrika 3D-modeller och är en stor del av samordningen mellan beställare och andra konstruktörer, både internt och externt. I din roll har du även nära samarbete internt med projektledning, produktion och montage.

Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning hos kund. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider med möjlighet till flextid. Tjänsten planerar att starta så fort vi finner rätt person till tjänsten!

Detta söker vi:

• Dig som är utbildad högskoleingenjör eller byggingenjör
• Har minst 2–3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom byggsektorn
• Har erfarenhet av Prefabricering
• Erfarenhet av att framgångsrikt driva dina egna projekt
• Har ett stort intresse av att projektera i 3D-modeller

• Erfarenhet av programvaran Tekla är meriterande

Som person ser vi att du är noggrann i ditt arbete och trivs i en roll med många kontaktytor. Då du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med andra ser vi att du är ansvarstagande, har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete samt har lätt till att kommunicera och samarbeta med andra.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Högskoleingenjör, Byggingenjör, Bygg, Prefabricering, Konstruktör

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59210