Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Erfaren Kalkylator sökes till en bred, spännande tjänst! jobb i Göteborg på Platsa AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Erfaren Kalkylator sökes till en bred, spännande tjänst! på Platsa AB

Erfaren Kalkylator sökes till en bred, spännande tjänst!

Platsa AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Platsa är en helhetsleverantör kring all typ av rekrytering. Genom kunskap, engagemang, och en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess lokaliserar vi rätt person till rätt plats. Vi är med hela vägen och ger oss inte förrän vi hittat den ni söker. En lyckad rekrytering hjälper företag att få in nya tankar, andra erfarenheter och mer energi. Det är lätt att söka efter den mest kvalificerade kandidaten, när det egentligen är både kompetens och personliga egenskaper som skapar den perfekta matchningen. Vi är givetvis auktoriserade.

Är du en erfaren kalkylator som vill ta chansen att bli en del av ett framåtriktat företag inom byggbranschen? Kanske vill du utveckla din roll och kombinera med en mer projektledande inriktning? Vill du ta chansen att bli en del av ett företag med högt i tak, familjär atmosfär som genomsyras av en genuin laganda? Vi på Platsa AB har fått förmånen att rekrytera en kalkylator/anbud till FM Bygg AB. Nyfiken? Läs mer om tjänsten och vem vi söker!
 
Företaget
FM Bygg startades redan under 1970-talet och är ett företag med gedigen erfarenhet inom snickeri som arbetar med såväl små som stora uppdragsgivare. Idag består bolaget av drygt 30 anställda och fortsätter sin expansiva resa framåt. FM Bygg är det lilla företaget med stora ambitioner, där du får möjlighet att vara med att påverka din egen och företagets utveckling. Med korta beslutsvägar och högt i tak skapas en familjär stämning i en platt organisation. FM Bygg erbjuder sina medarbetare bland annat möjlighet till kompetensutveckling, gemensam frukost, friskvårdsbidrag och företagshälsovård. I den här tjänsten kommer du dessutom få tillgång till en förmånsbil, telefon och dator. Och sist men inte minst, ett fantastiskt gäng kollegor!
 
Tjänsten
Som kalkylator ansvarar du för att driva arbetet framåt från förfrågan till anbud och räknar på mängd, utför prissättning och tar hänsyn till diverse omkostnader. Kalkylatorn ansvarar för att följa upp projekt och vara delaktig i såväl uppstartsmöten som löpande avstämningar. Du kommer utgå från kontoret i Göteborgl drygt 85% av tiden och resterade ute på fält för att alltid jobba nära dina kollegor.  För rätt person kan det finnas möjlighet att kombinera rollen som Kalkylator med projektledning. 
Tjänstens omfattning är heltid och arbetstider mån-fre kl. 06.45-16
 
Vem söker vi?
Vi söker dig som är en fena på att räkna och som känner dig trygg i din roll som Kalkylator. Du har ekonomisk förståelse, analytisk förmåga och är alltid kvalitetsmedveten. Förutom ditt sinne för siffror, är du social och trivs i en prestigelös miljö med högt i tak och mycket humor. Du har en naturlig nyfikenhet och motiveras av kunskapsutveckling likväl som att vara en del av ett härligt gäng. Du förstår vikten av att arbeta strukturerat och har förmågan att se vad som behöver prioriteras.
 
Krav
3 års erfarenhet som kalkylator
Povel
Wikells och Bluebeam
B-körkort
Start: Enligt överenskommelse
Vi ser fram emot din ansökan!
I den här rekryteringen har FM Bygg AB valt att samarbetar med rekryteringsföretaget Platsa, men vid anställning blir du anställd direkt av kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig Rekryterare, Evelina Löfberg ([ Email address blocked ] )
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 42034