Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

ERFAREN IT BUSINESS ANALYST jobb i Huskvarna på JELD-WEN Sverige AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
ERFAREN IT BUSINESS ANALYST på JELD-WEN Sverige AB

ERFAREN IT BUSINESS ANALYST

JELD-WEN Sverige AB Huskvarna, Jönköpings län Heltid

Har du en stark passion för IT och erfarenhet av att arbeta med affärsprocessystem? Då är detta ett utmärkt tillfälle för dig att börja hos oss som IT Business Analyst på något av våra kontor i Åstorp, Huskvarna eller Forserum. Vi är på väg in i en omfattande förändringsprocess, med utgångspunkt i best of breed-teknik, vilket ger spännande möjligheter inom vårt PRMS-ERP-applikationsteam i Sverige.

Din roll

Som IT Business Analyst kommer du att stödja förbättringar av affärsprocessystem för våra interna och externa kunder. Du kommer att ingå i ett team med tre mycket engagerade och kompetenta kollegor baserade på vår anläggning i Forserum och Åstorp. Rollen blir en kombination av distansarbete och arbete på plats. Du rapporterar till vår Business Systems Manager och arbetar i nära samarbete med tvärfunktionella team, kunder och olika nordeuropeiska affärspartners för att uppfylla on demand-krav och strategiska mål.

Dessutom ansvarar du som IT Business Analyst för att stödja våra affärsenheter med genom att arbeta med EDI direkt med våra slutkunder. Detta innebär att du kommer du att fungera som en förbindelse mellan våra olika affärsenheter, IT och våra kundnätverk.

Ditt ansvar

• Arbeta som en del av ett nordeuropeiskt team och vara primär kontakt och support till Sverige och Norges affärsenheter

• Stöd och samordning av utveckling, support och integration för alla affärssystem och delsystem i norra Europa

• Kontoadministration av affärssystem i norra Europa

• Se till att alla processer och affärsapplikationer uppfyller JELD-WEN IT:s standarder samt klarar SOX/ITGC och SLA 

Kvalifikationer

Du har troligtvis en för rollen relevant högskoleutbildning. Du kan också ha förvärvat dessa kunskaper på annat sätt. För att fungera i tjänsten tror vi att du har några års erfarenhet av systemutveckling samt goda kunskaper i affärssystem.

Krav

-        erfarenhet av systemintegration så som EDI och dokumenthanteringssystem

-        obehindrade kunskaper i svenska och engelska

Meriterande

-        goda kunskaper i SAP

-        kunskap i PRMS (affärssystemet som används idag) eller Movex/M3

-        ställa SQL-frågor

Som person ser vi att du är strukturerad, effektiv och kommunikativ. Du är en självständig och drivande person som har lätt för att lära ut och pedagogiskt nå fram till individer på olika nivåer. För att passa in i teamet behöver du också vara en god lyssnare, ha förmågan att förstå olika personers perspektiv och skapa synergieffekter över gränserna. 

Fördelarna med att arbeta hos oss

Vi agerar med integritet, investerar i människor, inspirerar genom innovation, håller våra löften och blir bättre för varje dag! Vi söker duktiga individer som delar våra mål och värderingar och vill utmärka sig inom sitt kompetensområde. Vi erbjuder fina förmåner, en samarbetsmiljö där du kan tillämpa din kompetens och ett dynamiskt och växande företag, med exceptionella karriärutvecklingsmöjligheter.

Kontakt och ansökan

I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Vi tillämpar löpande urval. Vänligen inkludera i din ansökan ett CV samt ett motivationsbrev som svarar på:

- Varför vill du jobba som IT Business Analyst på Jeld-Wen?
- Vad tror du framför allt att du kan bidra med som IT Business Analyst på Jeld-Wen? 

Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink, [ Email address blocked ] , 070-554 03 42 eller Helena Fransson 070-554 05 04, som hjälper oss i detta uppdrag. Du ansöker om tjänsten genom att följa denna länk: [ Link removed ]

Vi tar endast emot ansökningar via denna länk!

Om JELD-WEN
JELD-WEN Europa är den ledande dörrleverantören på den europeiska marknaden. I hela Europa strävar vi efter att tillmötesgå våra kunders önskningar och behov. Vårt sortiment är fullt av standarddörrar, exklusiva högkvalitetsdörrar, specialdörrar samt alla tänkbara projektdörrar. Swedoor (JELD-WEN Sverige AB) producerar och levererar högkvalitativa dörrlösningar till i första hand de skandinaviska länderna. Produktsortiment innefattar allt från klassiska inner- och ytterdörrar, anpassade ljud-, brand- och säkerhetsdörrar till extrema specialdörrar som exempelvis skyddar mot farlig röntgenstrålning.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 448898