Jobbet Erfaren HR-koordinator till spännande verksamhet i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren HR-koordinator till spännande verksamhet i Stockholm publicerad av Randstad AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Söker du en utvecklande roll där du bli en viktig del av ett HR-team och får möjlighet att göra skillnad? Är du en strukturerad och skicklig koordinator med stort intresse för HR-administration? 
Då är detta en roll för dig!


ansvarsområde.

Som HR-koordinator är du ett administrativt stöd för verksamhetens medarbetare och chefer. Du har en omväxlande roll där du självständigt ansvarar för den löpande HR-administrationen. Du kommer att ingå i ett team, rapportera till HR-chefen och ha en bred kontaktyta inom verksamheten. 

I din roll supporterar du chefer och medarbetare i det löpande arbetet med anställningskontrakt, tidrapporter, intyg, personalakter, friskvård etc, vilket innebär att du hanterar olika frågeställningar och är ett administrativt stöd. Vidare uppdaterar du personuppgifter och annan relevant information i verksamhetens HR-system. I rollen ingår även uppgifter som att administrera introduktionsdagar och medarbetarundersökningar, samt att ta fram personalstatistik och viss annan rapportering. Din arbetsplats är placerad centralt i Stockholm.


kvalifikationer.

För att trivas i rollen behöver du tycka om att arbeta självständig och vara en skicklig koordinator, med minst tre års erfarenhet av kvalificerat HR-administrativt arbete. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom HR/PA eller motsvarande erfarenhet från liknande roller där du har arbetat i både HR- och lönesystem. Du behöver trivas i en administrativ supportroll, vara en duktig pedagog med skinn på näsan och se god service som en absolut självklarhet. Du har goda kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt och behärskar MS Office, framförallt Excel. Det är en mycket stor fördel om du har erfarenhet av HR-plus och Medvind. Har du viss erfarenhet av lönefrågor, är även det ett plus.

Som person trivs du när du får arbeta med människor och du beskriver dig som en relationsbyggare, service- och resultatorienterad. Du beskrivs även som en ”doer” som får saker gjorda, driven och engagerad, samtidigt som du är noggrann och strukturerad. 


ansökan.

Sista ansökningsdag: Skicka din ansökan senast den 13 april 2020. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför gärna så snart som möjligt.
För information: Mer information får du av Lotta Carlsson på telefon 073 075 23 25.

Referens

201274664

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till