Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Erfaren frontend utvecklare till Axis jobb i Linköping på Tech Talents

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Erfaren frontend utvecklare till Axis på Tech Talents

Erfaren frontend utvecklare till Axis

Tech Talents Linköping, Östergötlands län Heltid
Om uppdraget

Axis tror på att starkt samarbete bygger smarta och högkvalitativa produkter. Du kommer som frontend utvecklare arbeta i små krossfunktionella DevOps team där alla teammedlemmar delar och samarbetar tillsammans i sitt utvecklingsteam genom mob- och par-programmering. Axis tror på att bygga in kvalitet i deras system så tidigt som möjligt i utvecklingsprocessen.

Hos Axis kommer du i rollen som frontend utvecklare att ingå i ett ny format UX inriktat team, vars vision är att skapa en enhetlig Axis-upplevelse för samtlig mjukvara. Axis letar efter dig som är en erfaren frontend utvecklare redo för nya utmaningar och vill axla rollen där du blir en nyckelperson i arbetet att förverkliga Axis UI Strategier.

Arbetsuppgifter

Som Front-end utvecklare på Axis kommer du ha en bred och viktig roll i det krossfunktionella teamet. Du kommer i din roll arbeta tillsammans med ditt team med både nyutveckling samt vidareutveckling av Axis webbapplikationer. Du kommer arbeta med fullstackutveckling i par eller mob där ditt största fokus ligger mot frontend. Du kommer aktivt arbeta med design och arkitektur där du har ett stört fokus på slutanvändaren. Du kommer ha en social roll med mycket kontakt och tätt samarbete med även andra team på Axis.

Du och ditt team strävar alltid efter att hålla er uppdaterade inom de senaste design och teknologitrenderna. Tillsammans med dina kollegor kommer du driva kontinuerlig förbättring av utvecklingsmetodiken inklusive test. Axis letar ständigt efter nya lösningar och möjligheter att utmana både team och individ där du kommer ha stort inflytande för hur utvecklingen ser ut framåt.

Om företaget

Axis möjliggör en smartare och säkrare värld genom att skapa nätverkslösningar för att förbättra säkerheten och hitta nya sätt att göra affärer. Världen förändras snabbt och Axis ser till att vara ett steg före i dessa förändringar. Medan säkerhet fortfarande är Axis huvudfokus expanderar de gradvis till relaterade marknader med hjälp av nya nätverksbaserade produkter och lösningar.

Axis erfarenhet av att arbeta med nätverksvideo- och ljudlösningar, analys och åtkomstkontroll bidrar till att skydda människor och egendom, processoptimering och ökar affärseffektivitet och informationsåtkomst.

Axis i Linköping strävar målinriktat efter att arbeta med den senaste tekniken så som bland annat Lean, DevOps och agila varianter. Detta innebär ständigt lärande och sökande efter sätt att förbättra deras arbete. På Axis kommer du att ingå i ett team med nyfikna och skickliga kollegor i en vänlig miljö. Axis värderar en trivsam och bra arbetsmiljö med en mångsidig arbetskraft för att främja kreativitet och framgångsrika team.

Kontoret ligger i Vallastaden i Linköping och i slutet av 2021 flyttar dem till deras nybyggda kontor i Ebbepark, där de har utrymme och målsättningar att fortsätta växa.

Vi söker dig som

Hos Axis passar du som trivs med att arbeta i ett krossfunktionellt team, i ett högteknologiskt bolag där en nyfikenhet och strävan att förbättra alltid finns där. Du är en nyfiken, driven person som brinner för frontend utveckling och en given teamplayer. Du har en god socialförmåga och att arbeta lösningsorienterat kommer naturligt för dig.

Utöver det ser vi att du har:

  • En universitetsutbildning inom relevant område
  • Erfarenhet av att arbeta med frontend utveckling

Vi ser det som meriterande om du är bekant med CI/CD, Molnbaserade produkter testdriven utveckling, TypeScript, React och Node.js.   

Övrig information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte att ansök redan idag.

Axis har i denna rekrytering valt att samarbeta med Tech Talents. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av ansvarig rekryterare Therese Sjöblom, [ Email address blocked ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: techtalents242