Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Erfaren ekonomiassistent till global kund i Göteborg jobb i Göteborg på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Erfaren ekonomiassistent till global kund i Göteborg på Lernia

Erfaren ekonomiassistent till global kund i Göteborg

Lernia Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Är du en självgående och serviceinriktad person som har erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då är jobbet som Ekonomiassistent något för dig! Skicka in din ansökan idag och ta chansen att testa på hur det är att arbeta på ett internationellt, välkänt och spännande företag!

Arbetsuppgifter

Att arbeta som konsult är både roligt och väldigt utvecklande! I det här jobbet kommer du att arbeta med kvalitetssäkring, leverantörsbetalningar och avstämning av konton. Mer specifikt kommer du att leverera finansiella rapporter månatligen, kvartals-, halvårs- och årsvis och skriva nya eller förbättra redan befintliga arbetsinstruktioner. Tjänsten är på heltid och uppdraget kommer att pågå i minst sex månader. Om alla parter är nöjda med samarbetet finns goda chanser till överrekrytering eller förlängt uppdrag.

Är du rätt för rollen som Ekonomiassistent?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi och jobbat som ekonomiassistent minst tre år. Du har erfarenhet av att arbeta med ekonomisystem så som SAP och Masterpiece samt att arbeta i en internationell miljö. Du är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Vidare behärskar du svenska och engelska flytande. 

Om Anställningen

  • Placeringsort: Göteborg
  • Tjänstgöringsgrad: 100%,
  • Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse 
  • Anställningsform: Visstidsanställning

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 172601