Jobbet Erfaren ekonom & ledare till förändringsarbete har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren ekonom & ledare till förändringsarbete publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Göteborg

ArbetsbeskrivningArbetsbeskrivning

Hos vår kund pågår ett omfattande utvecklingsarbete vilket bl.a. innebär ett byte av ekonomi- och fakturasystem. Du har ett personalansvar för en grupp på ca 8 personer och tillsammans utvecklar ni rutiner och processer för att effektivisera företagets ekonomisupport. Inom ekonomisupport ligger ansvar för fakturaflöde, registervård, löpande redovisning och avstämningar. Gruppen har många beröringspunkter med andra avdelningar varpå du också kommer att vara drivande i att utveckla och förankra processerna tillsammans med övriga funktioner för en ökad effektivitet.

Du agerar beställare av det nya fakturasystemet, är drivande i implementeringen samt agerar systemägare. Du ingår i finans- och ekonomiavdelningens ledningsgrupp.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.Vem är du?

Vi tror att du som söker dig till oss är en trygg, drivande och kommunikativ person med ett starkt affärssinne. Du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande och flera års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Vidare så har du goda kunskaper om hela det ekonomiska flödet – du förstår hur alla delar hänger ihop och de påverkar varandra.

Du har flerårig erfarenhet som ledare och helst från tidigare förändringsarbetet. Du är systemvan med ett allmänt systemintresse. Meriterande är tidigare erfarenhet av Agresso/EFH, Alusta och Vic AI.Du erbjuds

Du välkomnas till ett stort och etablerat företag i centrala Göteborg. Du får ett stort eget ansvar med goda möjligheter att påverka din arbetssituation. Delar du vår drivkraft och våra värderingar så ser vi en långsiktig resa hos oss där du får vara med och göra skillnad.Ansökan

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand via [ Email address blocked ] eller 0707-64 86 40 för frågor.

Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR.


Referens

2F17B4DDEBA3425993532EB28FCF1DE1

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till