Jobbet Erfaren drifttekniker har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren drifttekniker publicerad av Randstad AB

Part-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Är du en erfaren drifttekniker som är van att driva egna projekt? 
Har du ett stort intresse och förståelse för olika tekniska lösningar? Har du dessutom erfarenhet av hostade miljöer kan denna tjänst vara något för dig! 

Vår kund söker nu en erfaren drifttekniker till kontoret i Stockholm. Då de under de senaste åren expanderat snabbt söker de nu förstärkning i form av en prestigelös person med stort intresse och erfarenhet av IT och drift. 

Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får coachning och varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.


ansvarsområde.

I rollen som drifttekniker kommer dina arbetsuppgifter innefatta felsökning, hantering av databaser via underleverantör samt övervakning av serverresurser och nätverk. 
Du kommer även agera beställare av företagets servrar, hostingnätverk och brandväggskonfigurationer via underleverantör, samt lösa installation och managrering av servrar. Du kommer också bistå med support i 2/3- line för de ärenden supporten inte kan lösa. Dina arbetsuppgifter kommer också innefatta installation, uppgradering och konfigurering av stödsystem för klientplattformen samt att delta i implementerings- och utvecklingsprojekt som tekniskt sakkunnig och genomförare. Systemdrift för vissa av företagets verksamhetsstödssystem och deployment av klientdatorer förekommer också. 

Denna roll är bred och det är viktigt att du trivs i en roll där du får ta ansvar och får användning för din tekniska förståelse för att hitta bästa möjliga lösning. Du kommer delvis jobba "hands-on" men det är framför allt viktigt att du trivs i en roll där du får översätta behov till beställningar. 


kvalifikationer.


  • Har minst 5 års erfarenhet i rollen som Drifttekniker 
  • Har goda kunskaper i Windows server, Active Directory/GPO/DHCP/DNS, SCCM 
  • Har kunskaper i Azure och förståelse för nätverk 
  • Erfarenhet av hostade miljöer sedan tidigare. 
  • Har förståelse för IT- säkerhet 
  • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift 


ansökan.

Vi kommer att ta emot ansökningar löpande. Om du har frågor om tjänsten kontakta [ Email address blocked ] - Click here to apply to Erfaren drifttekniker

Referens

201308163

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till