Jobbet Erfaren drift- och underhållstekniker (dagtid) direktrekrytering har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren drift- och underhållstekniker (dagtid) direktrekrytering publicerad av FMR - Din HR-Partner

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Mölndal

ArbetsbeskrivningErfaren drift- och underhållstekniker

Vi har nu ett spännande rekryteringsuppdrag för Wellspect Healthcare i Mölndal där vi fått i uppdrag att hitta en drift- och underhållstekniker (dagtid). 

Avdelningen Production Support ansvarar för att leverera driftsäkerhet, underhåll och support avseende befintlig maskinutrustning samt vid driftsättning och installation av ny utrustning. Avdelningen arbetar också med effektivisering av företagets högautomatiserade produktionsutrustning. Arbetstiden är förlagd till dagtid.

ARBETET INNEBÄR i första hand att du kommer vara maskinansvarig för en maskin, där stort fokus i arbetet ligger på att utrustningen ska ha hög teknisk tillgänglighet. Kassationsreducering för maskinområdet, både i det korta och långa perspektivet är även det en central uppgift i rollen. Du kommer på ett aktivt sätt medverka i avdelningens mötesforum och där redovisa den information som krävs för analys, åtgärd och uppföljning. Din delaktighet utanför avdelningen i form av maskinansvarig är också viktig. Rollen innebär självklart också att du ska vara behjälplig för att stötta andra områden inom Production Support. 

VI SÖKER DIG som är drivande som person och som både medverkar i förbättringsarbete, och även vill ta ledning för det. Du har en gedigen dokumenterad teknisk kompetens inom drift och underhåll. Du har ett utmärkande kvalitetstänkande och ett högt säkerhetstänkande. Kostnadsmedvetenhet är också en synnerligt viktig egenskap hos dig. Stor vikt läggs även vid din kommunikativa förmåga, eftersom rollen innebär att du ska kunna kommunicera förtroendefullt, pedagogiskt och tydligt med personer på flera olika nivåer och med olika teknisk kunskap. Du har god kunskap inom felsökning av PLC, meriterande om du även har programmeringskunskap (mestadels Siemens). Goda kunskaper inom mekanik och förmåga att samarbeta och dela med dig av din kunskap.

I denna rekrytering samarbetar Wellspect Healthcare med rekryteringsföretaget FMR Rekrytering och Bemanning AB.

Nyfiken på detta jobberbjudande? Då är du välkommen att söka tjänsten snarast då intervjuer sker löpande. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Krister Eliasson på 0707-899606.

Välkommen med ansökan!

Referens

902_GS_FMR

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till