Jobbet Erfaren däckmontör sökes till välkänt företag i Helsingborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren däckmontör sökes till välkänt företag i Helsingborg! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Har du minst 3 års erfarenhet av yrket som däckmontör? Är du arbetsam, stresstålig och trivs med att arbeta fysiskt? Har du även god erfarenhet av att meka? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu en kunnig däckmontör med flerårig erfarenhet av yrket. Vi ser att du har ett genuint intresse för bilar och därigenom har arbetat med både däckmontering och att meka. Arbetsuppgifter för tjänsten inkluderar bland annat:
-Hjulskifte/däckmontering (kränga av och på fälg)
-Däckbalansering
-Meka
-Köra in och ut bilar från verkstad
-Hämta och lämna däck på lagret

Detta söker vi:

Som person ser vi att du är en fysiskt stark person som trivs med att arbeta med högt tempo. Du är självgående, arbetsvillig och ser till att saker och ting blir gjorda. Vidare är du även trevlig i kundbemötande och trivs med att möta nya människor. I denna process lägger vi stor vikt vid erfarenhet samt personlig lämplighet. Som tidigare nämnt ställer vi krav på flerårig erfarenhet av yrket då detta krävs för att vara lämplig för tjänsten. Det är även krav på B-körkort.

Du blir anställd via Student Consulting och uthyrd till kunden. Tjänsten är på dagtid, måndag-fredag.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51758

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till