Jobbet Erfaren controller sökes till kund i Uppsala har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren controller sökes till kund i Uppsala publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning 

Vi söker en erfaren controller till vår kund i Centrala Uppsala. Har du erfarenhet av att arbeta i en större organisation med stort eget ansvar över ekonomifrågor är detta jobbet för dig! Detta är ett konsultuppdrag med goda chanser till anställning direkt hos kunden. 

Arbetsuppgifter

Som controller kommer du att ansvara för kundens ekonomiavdelning där du har ett huvudansvar för budget-och uppföljningsprocesser. Rollen innebär även att stödja ledningen och chefer med ekonomiska frågor i samband med budgetering och diverse återrapporteringar ( prognos, månadsutfall och bokslut). Uppdraget är både strategiskt och operativt till innehåll med stor variation av arbetsuppgifter. Du kommer också att ingå i företagets ledningsgrupp.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en akademisk examen med inriktning ekonomi samt flera års erfarenhet av att jobba som controller. Du har stor vana av att arbeta med ekonomiska frågor där du haft ett huvudansvar för prognos, budget och bokslut samt erfarenhet av att stötta både chefer och ledning i dessa frågor. Det är meriterande om du suttit i en ledningsgrupp tidigare. 

Personliga egenskaper

Som person är du tydlig, pedagogisk och mån om att ge bra service. Du är en god kommunikatör, såväl i skrift som i personliga möten och skapar lätt goda och hållbara relationer. Du har en stor personlig mognad och hög integritet. Du är analytiskt, drivande och proaktiv i ditt arbetssätt. Du ser möjligheter till förbättringar och har ett strategiskt tänk. 

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

 Visstid/heltid/Uppsala 

Tillträdesdag

Omgående 

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!  Läs mer på lernia.se.

Referens

92173

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till