Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Erfaren Cloud-utvecklare till Mobile Applications job in Lund at Axis Communications

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Erfaren Cloud-utvecklare till Mobile Applications på Axis Communications

Erfaren Cloud-utvecklare till Mobile Applications

Axis Communications Lund, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Vad sägs om "Freaky Fridays" där du får jobba med dina egna fantastiska idéer, morgonfika varje dag och din alldeles egna Axis-cykel? Nu har du chansen att få följa med oss på en riktig Cloud-resa! Dina teamfokuserade och engagerade kollegor ser fram emot att få träffa sin nya kollega för att fortsätta innovationen framåt!

Teamet
Vårt primära mål är att ta fram riktigt vassa helhetslösningar för slutanvändaren. Vi gillar att arbeta i små agila självstyrande team, med inkrementella releaser. Dessutom gillar vi vara i framkant med nya tekniker för att kunna bygga lösningar som förbättrar våra användares upplevelse varje dag. Tillsammans har vi som mål att bygga Cloud-lösningar till våra nya spännande satsningar inom E2E! - Axis end-to-end solutions for surveillance [ Link removed ] Rollen
Som erfaren utvecklare i teamet kommer du ha en stor och viktig roll i vår cloud-resa framåt på avdelningen Mobile Applications. I ditt team är du med och knyter ihop mobil- och webapplikationer med cloudtjänster som i sin tur kopplar ihop slutanvändare med Axis växande utbud av kameror och annan hårdvara. I rollen ingår även att analysera användarbeteende och jobba tätt ihop med våra slutkunder för att lära oss mer om hur våra produkter och lösningar uppfattas.

Vem är du?
För att trivas i rollen ser du, liksom dina teamkollegor, vikten av att samarbeta med andra och du är öppen både för att ta in andras kunskap och att dela med dig av din egen. Att få jobba tillsammans med andra drivna, kompetenta och teamfokuserade kollegor ser du som en möjlighet. Problemlösning är någonting som verkligen triggar dig och du brinner för att hitta och prova nya lösningar. Vidare är du taggad på att vara med och driva vår Cloud-resa framåt! Vi ser gärna att du har en relevant teknisk ingenjörsutbildning på civilingenjörs- eller högskolenivå som innefattar programmering samt att du är van vid agil arbetsmetodik.

Som tillägg till ovan ser vi gärna att du har:

  • Erfarenhet av och stort intresse för utveckling i Cloud
  • Kunskaper inom Azure och/eller AWS samt serverless arkitektur
  • Kunskaper av eller intresse för Go, Javascript, Typescript, react
  • Intresse för DevOps och IoT

Vad kan Axis erbjuda dig?
Hos oss får du arbeta med kollegor med kompetens från olika delar av organisationen, vilket är berikande och underlättar kompetensspridning. Det finns också stora möjligheter till kompetensutveckling och att utvecklas åt det håll man själv är intresserad av. Vi tycker att god kundkännedom är viktigt och därför har vi ett antal initiativ där vi låter ingenjörer jobba nära några slutkunder som vi jobbar tätt ihop med för att lära oss mer om hur våra produkter uppfattas.

Redo att agera?
Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Är du nyfiken eller har några frågor, kontakta gärna rekryterande chef, Peter Doverholm, på telefon

+46 46 287 9604
 

Rekommenderade jobb

Erfaren Cloud-utvecklare till Mobile Applications
Axis Communications Lund Full-Time
servicemedveten lagerarbetare
Randstad AB Skåne län - Malmö Deltidsanställd
Ej angett
Lagermedarbetare
Randstad AB Skåne län - Landskrona Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: R-117044