Jobbet Erfaren civilingenjör inom maskinkonstruktion till Sund Birsta har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Erfaren civilingenjör inom maskinkonstruktion till Sund Birsta publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltid
Sundsvall

Arbetsbeskrivning

Har du en civilingenjörsexamen inom maskinkonstruktion och söker en ny utmaning? Vi söker nu en maskinkonstruktör till Sund Birsta! Här får du jobba i ett drivet team med många olika kompetenser. Sund Birsta är en internationellt ledande aktör vilket ger dig fina karriärsmöjligheter och möjlighet till spännande kundbesök både nära och fjärran.

Då Sund Birsta befinner sig i en expansiv fas så söker vi även en Maskinkonstruktör med gedigen erfarenhet från branschen så att du snabbt efter introduktion kan komma in i arbetet. Som Maskinkonstruktör på Sund Birsta jobbar du i projektform i nära samarbete med andra interna avdelningar och roller. Du kommer jobba på uppdrag från projektteam och Produktledare. Vidare har du också nära kontakt med Marknad, Produktion och Site. Då du redan har relevant erfarenhet kommer du inom kort arbeta mer direkt mot produktledaren och då knuten till en specifik produktgrupp. Konstruktionsarbetet sker i nära samarbete med el- och mjukvarukonstruktörer.

På avdelningen där du kommer jobba finns idag cirka 35 personer i rollerna Projektledare, Elkonstruktörer, Maskinkonstruktörer och Drifttagare. Du är placerad i Sund Birstas lokaler i Sundsvall. Då Sundbirsta är en global aktör så finns möjligheter att, allt eftersom du blivit varm i rollen, arbeta mer internationellt med resor både i och utanför Europa.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sund Birstas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos vår kund.

Kandidatprofil

Exempel på arbetsuppgifter:

* Maskinkonstruktion i SolidWorks
* Ritningsframställning
* Problemlösning
* Utföra tekniska beräkningar
* Vara med vid montage och provkörning på plats hos slutkund
* Supportera marknadsavdelningen med teknisk kompetens
* Arbeta med nyutveckling av Sund Birstas produkter

Har civilingenjörsexamen med inriktning mot mekanik eller teknisk design. Det viktiga är att du har ett öga för mekanisk design och kan koppla ihop det praktiska med teori. Det är meriterande om du har kunskaper inom hårdvaruutveckling och automation.

Du har goda kunskaper i att arbeta i Solidworks, 3D-CAD och AutoCad.

Du har ett par års erfarenhet från liknande roller där du utfört tekniska beräkningar och fått en bred teknisk kompetens.

Du kommer jobba i team och din goda samarbetsförmåga kommer vara av stor vikt. Då jobbet i sig kräver stor noggrannhet är detta en av dina stora styrkor, du jobbar metodiskt och tar hänsyn till både kundnytta och materialets egenskaper för att hitta bästa möjliga lösning. Vidare ser du till att driva ditt arbete framåt utifrån projektplan. Då Sund Birsta arbetar lokalt och globalt så kommer kommunikation inom företaget ske på både svenska och engelska.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Enligt ÖK
* Omfattning: Heltid
* Placering: Sundsvall
* Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Matilda Andersson, matilda.andersson@academicwork.se
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att vi kommer starta upp urvalet omgående för denna tjänst.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Referens

15006300-SE

Liknande jobb

Spontanansökan Sundsvall Sundsvall Sogeti
Kommunikatör till Com Hem Timrå StudentConsulting

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till