Jobbet Erfaren C-chaufför till Stockholm med start till hösten har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren C-chaufför till Stockholm med start till hösten publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Upplands Väsby

Arbetsbeskrivning


Vår kund söker nu en erfaren C-chaufför som känner sig säker med produkter ifrån byggbranschen. Det kan vara att du tidigare har jobbat med större leveranser av byggvaror till privatpersoner eller företag eller liknande. Är detta du? Ansök idag!

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som chaufför för vår kund kommer innebära att du kommer att leverera och hämta upp byggmaskiner samt förbrukningsmaterial/tillbehör till arbetsplatser i Östhammar, Uppsala samt Stockholm. Efter kortare avstämning med transportkoordinatorn kommer du att påbörja din rutt. Du utgår ifrån deras huvuddepå i Bredden. Rutten du kommer att köra är utformad sedan dagen innan men det kan komma upp nya upphämtningar/leveranser under dagen också. Du kommer själv att leverera till byggarbetsplatser som inte alltid har en adress så det ställs krav på dig att du är kreativ i din körning och har ett gott lokalsinne.

Om företaget
Kunden är ett nystartat bolag som tillhör en koncern inom byggbranschen. Verksamheten kommer att gå ut på att arbeta i en traditionell marknad med hjälp av automatiserade processflöden, avancerade logistiklösningar samt en anpassad systemstruktur för att synka flöden på ett effektivt sätt. Under slutet av 2019 samt början av 2020 kommer strukturen att sättas, processer definieras och teamet rekryteras. Under våren 2020 kommer bolaget att starta upp sin verksamhet och tack vare nytänk i en traditionell bransch expandera verksamheten i snabb takt. Planen är att gå ifrån att vara lokal aktör till nationell aktör inom första verksamhetsåret.

Din profil
Skallkrav:
• C-Körkort
• Erfarenhet av utkörning/upphämtning
• Mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift

Meriterande:
• Erfarenhet ifrån byggbranschen
• God förståelse för byggmaskiner samt verktyg

Personliga egenskaper som dessa individer ska ha för att passa in i rollen är att man ska kunna anpassa sig till nya situationer och kunna hantera andra stressade individer. Du ska kunna vara flexibel i ditt arbete då allting inte går på rutin och dina dagliga uppgifter kan komma att ändras dag för dag.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Hösten 2020
Ort: Upplands Väsby
Arbetstid: från 05.00 - 16.30

Urval sker löpande. Kom in med din ansökan idag!

Referens

21785

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till