Jobbet Erfaren C#-utvecklare till Coloreel i Jönköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren C#-utvecklare till Coloreel i Jönköping publicerad av Coloreel Group AB

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vill du vara med på en inspirerande resa där ett innovationsbolag står inför att ta en unik patenterad produkt ut på marknaden?


ansvarsområde.

Som mjukvaruutvecklare på Coloreel kommer du tillhöra utvecklingsavdelningen i Jönköping bestående av ca 25 medarbetare med olika funktioner. Gruppen jobbar med scrum-metodik i 3 veckors-sprintar och dagliga stand ups med ditt och andra team som ni har ett nära samarbete med. I rollen som C# utvecklare kommer du arbeta med utveckling av mjukvaran som styr vad som ska göras när i Coloreels tekniskt avancerade produkt inom digital trådfärgning. Du kommer jobba med alla delar från idé till release och därmed kommer krav, design, utveckling och testning vara en del av ditt arbete. Det kommer att ställas höga krav på kvalitén av koden och mjukvaran då produkten kommer att finnas i produktionsmiljö. Rent tekniskt kommer fokus ligga på programmering i C# i ett nära samarbete med elektronik och mekanik där du på daglig basis kan se resultatet av ditt arbete i produkten.

Du kommer vara med på en spännande resa tillsammans med teamet och därmed finns utrymme att själv vara med och forma rollen och din egen utveckling. Du kommer in i en fas där kreativitet och innovation är en lika stor del som ansvar och kvalitet. Fortsatt ligger mycket fokus på nyutveckling snarare än förvaltning och på sikt kan du även komma att vara med och ta fram helt nya produkter. 


kvalifikationer.

Vi letar efter dig som är civil- eller högskoleingenjör med inriktning mot mjukvara, data, elektronik eller motsvarande, alternativt ha motsvarande kunskap förvärvade genom arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har minst ett par års erfarenhet som utvecklare. Det behöver nödvändigtvis inte vara C#-utveckling mot inbyggda system men att du har jobbat med C#/.NET och är intresserad av att jobba mer med programmering av fysiska produkter. Vidare krävs det att du har:

-          Minst ett par års erfarenhet i rollen som utvecklare i C#
-          Intresse för hårdvara
 
I rollen är det meriterande med kunskap och erfarenhet inom: 

-          C++ 
-          Inbyggda system 
-          .NET Core
-          Kommunikationsprotokoll
-          Linux
-          Git
 
Tjänsten passar dig som trivs i en dynamisk miljö och är öppen för förändringar. Du tar stort ansvar i arbetet och trivs i en roll där du kan påverka och komma med idéer för att tillsammans med bolaget ta nästa steg. Du brinner för kvalitet och hållbar kod och gör ditt arbete noggrant och strukturerat.  Du måste i rollen kunna vara självgående och initiativtagande samtidigt som du är prestigelös och kan samarbeta väl med dina kollegor för att gemensamt uppnå kvalitet. Att behärska engelska i tal och skrift är ett krav och svenska ser vi som starkt meriterande.

Ett axplock av vad Coloreel kan erbjuda dig

-
Du får vara med i en spännande fas där bolaget släpper sin unika patenterade produkt på marknaden
- Du blir en del av ett bolag med snabba beslutsvägar och får därmed vara med och påverka både teknik, arbetssätt och processer i en internationell miljö
- Jobba med spännande teknik i framkant
- Frihet under ansvar med flexibla arbetstider


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar Coloreel med Randstad Technologies som är ett nischat rekryterings- och konsultbolag inom IT. För information och frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Erik Aronsson på 0724-518228 eller erik.aronsson@randstad.se

Referens

201270837

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till