Jobbet Erfaren butikssäljare sökes på deltid till Babyproffsen! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Erfaren butikssäljare sökes på deltid till Babyproffsen! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltid
Borås
10 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba med försäljning och kundservice? Har du erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare? Då har vi jobbet för dig! StudentConsulting söker för kunds räkning butikspersonal med omgående start.

Information om uppdraget:

Babyproffsen AB grundades 1991 och består idag av drygt 50 butiker och är en av Sveriges ledande babybutikskedja. Till butiken i Borås sökes nu någon med annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% som vill jobba på deltid med start omgående.

Dina arbetsuppgifter:
- Försäljning
- Plocka upp varor
- Kassahantering

Vi söker dig som kan arbeta MINST 2-3 dagar i veckan, dagtid. Detta är ett krav för att vara aktuell för tjänsten!
Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Uppdraget är en behovsanställning och arbetstiderna är 10-18 vardagar samt 10-14 på lördagar. Lön enligt avtal. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten sker då rätt kandidat hittats.

Du kommer ingå i ett litet team och arbeta sida vid sida med ansvarig för butiken. Det är viktigt att du är serviceminded, självgående och kan ta egna initiativ.

Detta söker vi:

Du är en person med minst gymnasial utbildning - Erfarenhet som butikssäljare är ett krav! - Du är organiserad, strukturerad och serviceinriktad. Vidare är det viktigt att du som söker är kommunikativ och talar svenska och engelska flytande. Vi ser gärna att du har ett intresse för försäljning och att alltid vilja sätta kunden i fokus. Eftersom du kommer arbeta med försäljning av produkter riktade mot barn är det ett stort plus om du har erfarenhet inom området. Du bör vara självständig och klara av att arbeta i såväl team som ensam. Som person är du öppen och flexibel, du är initiativrik och utför dina arbetsuppgifter noggrant. Känner du igen dig? Sök redan idag på www.studentconsulting.se

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43287

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till