Jobbet Erfaren Brandlarmstekniker till Bravida Fire & Security, Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren Brandlarmstekniker till Bravida Fire & Security, Stockholm publicerad av Bravida

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en serviceinriktad Brandlarmstekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi fler erfarna tekniker till Stockholm.Om jobbet

Tjänsten som brandlarmstekniker är ett roligt och ansvarsfullt arbete. Du kommer att vara med att forma ett kompetent team som vet vad kvalitet och kundnöjdhet innebär. På Bravida Fire & Security har vi god sammanhållning och hjälps åt att arbeta mot samma mål. Vi tycker också det är viktigt med kompetenshöjning och arbetar för att samtliga medarbetare ska ha rätt förutsättningar att utföra sina uppdrag på bästa sätt. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

  • Förebyggande och felavhjälpande service- och underhållsarbeten
  • Aktivt arbeta med att skapa, bevara och utveckla kundrelationer
  • Komplettering och driftsättning av befintliga brandlarmsanläggningar

Du kommer med din breda erfarenhet att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Vi jobbar med alla typer av säkerhetssystem och arbetet innebär både teknisk problemlösning och kontakt med många olika typer av kunderVem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som har bred erfarenhet inom brandlarmsinstallationer. Det är viktigt för oss att du är resultatorienterad och brinner för att leverera högsta kvalitet. Som person är du en positiv lagspelare med öppet sinne, motivation och driv. Du trivs med ansvar och är noggrann och lösningsorienterad. B-körkort är ett krav.

En förutsättning för en anställning inom Bravida Fire & Security är att du som sökande får ett godkännande via kontroll hos Rikspolisstyrelsen.Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 2020-02-07.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Referens

4112

Om företaget

Vi på Bravida är mästare på el, vs, ventilation och mycket annat. Vill du bli en av oss? Då har du hittat rätt. Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom el, vs och ventilation i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Olika kunskaper – större möjligheter

På Bravida är vi drygt 9 500 personer som jobbar tillsammans. Vi är montörer, servicetekniker, projektledare, serviceledare, kalkylatorer, chefer, affärsutvecklare, ekonomer – som alla är proffs inom sina områden. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget

På Bravida jobbar vi som ett team. Vi har det kul tillsammans på jobbet och tycker det är viktigt att hjälpas åt och att stämningen är öppen och vänlig. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Vi är nämligen övertygade om att trivsel, hälsa och säkerhet är viktigt för hur det går för företaget. När du som medarbetare trivs på jobbet kan vi skapa stora resultat – tillsammans.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till