SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Erfaren arkitekt sökes till BBH Arkitektur & Teknik jobb i Stockholm på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Erfaren arkitekt sökes till BBH Arkitektur & Teknik på Framtiden

Erfaren arkitekt sökes till BBH Arkitektur & Teknik

Framtiden Stockholm, Stockholms län Heltid


Är du en erfaren arkitekt som har arbetat några år och känner att du vill utvecklas och inom kort ta en mer ledande roll? Vill du dessutom vara med och bidra till en attraktivare kollektivtrafiken och hållbarare samhälle för alla? Är du kommunikativ, positiv och prestigelös som person? Då borde du ta chansen och söka tjänsten som Arkitekt hos BBH Arkitektur & Teknik!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som arkitekt hos BBH kommer du att arbeta tillsammans med andra arkitekter och byggnadsingenjörer i olika projekt, där man som enskild individ ansvarar för sina uppgifter. Uppgifterna kan variera beroende på uppdraget men kan innefatta arbete såsom att ta fram planlösningar, analysera frågor för funktioner och utföra rapporter. De arbetsverktyg man främst använder är Revit och AutoCAD. En arbetsdag planeras tillsammans med övriga i gruppen, där man fördelar uppgifterna samt jobbar gemensamt för att utföra arbetet på bästa sätt.

BBH letar efter någon som inom en relativt kort tid vill gå in i rollen som Handläggande Arkitekt och leda en grupp av medarbetare. Det är därför viktigt att detta är något som du är intresserad av och känner dig bekväm med. 

OM FÖRETAGET
BBH är specialister inom arkitektur och projektering av byggnader för kollektivtrafik, logistik och teknikintensiva byggnader. De bidrar bland annat till att göra kollektivtrafiken attraktiv och samhället tillgängligt för alla. BBH är en självklar part i utvecklandet av ett hållbart samhälle tillsammans med de andra aktörerna inom samhällsbyggandet. BBH bidrar med en god arkitektur och design som är väl förankrad i de tekniska lösningarna, samt säkerställa att den kan brukas av hela samhället. 

BBH har funnits i över 75 år och de har en gedigen erfarenhet av spår, buss- och lastbilstrafik, tillgänglighet, logistik samt resenärsmiljöer. Totalt arbetar det drygt 20 engagerade och härliga arkitekter på företaget och de sitter i moderna och ljusa lokaler centralt vid Mariatorget i Stockholm. De har ett prestigelöst och öppet klimat med högt i tak. 

DIN PROFIL
För att du ska passa i rollen som Arkitekt hos BBH ser vi att du är ansvarsfull, prestigelös samt flexibel i sitt arbetssätt. Man jobbar mot kund och arbetar oftast med flera projekt samtidigt, därav är det även viktigt att man är tydlig i sitt sätt att kommunicera, både mot kunder och kollegor. Du innehar även tydliga ledarskapsförmågor och gillar att leda och motivera andra till att lyckas. Du har ett helhetsperspektiv och förmåga att se vad som behöver prioriteras. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekryteringsprocess.

För att vara aktuell till rollen som Arkitekt bör du uppfylla nedan kriterier: 
  • Universitetsutbildning inom arkitektur
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom arkitektur
  • Svenska i tal och skrift

Om du dessutom uppfyller nedan kriterier är det ett extra plus, men inget måste:
  • Engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av att självständigt leda projekt inom arkitektur

OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kund.

VILLKOR
Startdatum: Augusti/September (med hänsyn till uppsägningstid)
Placeringsort: Mariatorget, Stockholm
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: Heltid

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. 

Vi ser fram emot din ansökan!

-
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000113856543