Jobbet Erfaren AML analytiker till De Lage Landen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren AML analytiker till De Lage Landen publicerad av TNG Group AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

De Lage Landen i Stockholm söker en AML analytiker med stor erfarenhet av att jobba med företagskunder och kundbedömningar.

Som AML analytiker på De Lage Landen kommer ditt fokus att ligga på analysarbete och fördjupade kundbedömningar, så kallade EDD:er, på ärenden som kräver lite extra tillsyn. I jobbet kommer du dagligen att arbeta med kundärenden och AML-frågor och tillhör bolagets riskfunktion för att förhindra penningtvätt. Har du erfarenhet av liknande uppgifter och vill fortsätta använda din kompetens inom kundbedömning och AML? Läs mer nedan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att bli en del av AML-teamet på De Lage Landen bestående av 8 personer där ni tillsammans jobbar för att förebygga och bekämpa ekonomisk brottslighet och terrorfinansiering. Ett område som växer och med din kompetens kommer du kunna bidra till en fortsatt utveckling av avdelningen på DLL.  

De Lage Landen är ett finansbolag med huvudkontor i Nederländerna där Stockholmskontoret utgör det Nordiska huvudkontoret. Det är också ett av få bolag inom leasing och finans som finns representerade i alla världsdelar. I rollen jobbar du enbart med företagskunder och hanterar ärenden på nordisk nivå. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som AML Analytiker jobbar du med fördjupande kundbedömningar av företagskunder på nordisk nivå. 

Du kommer att:

  • Analysera kundinformation som behöver en fördjupad granskning
  • Sammanfatta ett gediget beslutsunderlag utifrån din riskbedömning i varje enskilt ärende 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som AML Analytiker hos vår kund arbetar du på nordisk nivå med företagskunder enbart. Eftersom arbetet bygger på riskbedömning innebär det mycket analys och utredning på kundnivå men ingen extern kundkontakt. Tjänsten är på heltid, under kontorstider och planeras starta så snart som möjligt. Du kommer att vara placerad på De Lage Landens kontor i centrala Stockholm. 

VEM ÄR DU?

För jobbet ser vi att du har runt 5 års arbetslivserfarenhet av kundbedömningar samt avslutad universitetsutbildning inom ekonomi eller juridik. Du behöver ha erfarenhet av att jobba med företagskunder samt mycket god förståelse för bolagsuppbyggnad och ägarstrukturer, då du kan komma att utreda komplexa bolagsstrukturer i dina dagliga ärenden. Det är viktigt att du kan arbeta på både engelska och svenska och har en hög och professionell nivå i både tal och skrift. Det är viktigt att du har hög integritet och kan arbeta under sekretess, då du kommer tolka juridisk dokumentation och skapa beslutsunderlag dagligen.

Som person ser vi att du är analytisk och har lätt för att se sammanhang och utläsa mönster och strukturer ur en stor mängd information, då du kommer jobba självständigt med dina ärenden och beslut. Då dina ärenden kommer att vara komplexa så krävs det att du är uthållig och trivs med ett detektivliknande arbete för att hitta svaren. Ett mycket stort intresse för frågor relaterade till compliance och AML är också viktigt.

Är du erfaren inom kundbedömningar och van att jobba med företagskunder? Vill du ta steget in i en ny roll, kanske i en annan bransch där du kan ha nytta av dina tidigare erfarenheter? Välkommen med din ansökan! 

INTRESSERAD?

Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt hos De Lage Landen. TNG sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

28E77DAB78FE477C9B37F70ECEFBECC3

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till