Jobbet Erfaren administratör till försäkringsbolag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren administratör till försäkringsbolag publicerad av Amendo Bemanning

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Har du erfarenhet av att arbeta med försäkringsadministration inom liv- och pension? Trivs du i en varierande roll där du får arbeta administrativt i kombination med support och kundkontakt över telefon? Nu söker vi dig som arbetat i en bred roll gällande handläggning av pensioner för uppdrag på försäkringsbolag!

Arbetsbeskrivning
I rollen som försäkringsadministratör kommer du att handlägga pensioner, specialavtal och 10-taggare. Uppgifter som nyteckning, ändring och återköp kan också förekomma. I övrigt hanterar du även utbetalningar samt att du genomför ändringar och uttag av pensioner och skickar aviseringar till kunden eller försäkringsbrev. Rollen är av administrativ karaktär samt att du använder telefonen som verktyg då det kan förekomma support till kunder, mäklare eller kundtjänstavdelningar. Har du erfarenhet av kollektivavtalade försäkringar eller tjänstepension är det meriterande! Som försäkringsadministratör kommer du att arbeta i olika försäkringssystem vilket du är bekväm med och du behöver även ha god vana av Excel och Word.

Kvalifikationer och egenskaper
Att arbeta som försäkringsadministratör innebär mycket samarbete tillsammans med övriga administratörer och handläggare, där ni hjälper och supporterar varandra. För att trivas i rollen ser vi därför att du är flexibel och anpassningsbar samt att du trivs att arbeta i team men också självständigt. Du kommer att arbeta mot deadlines varav det är viktigt att du är stresstålig samt att du motiveras av att se högarna minska. Noggrannhet och effektivitet är andra viktiga egenskaper. I övrigt är du en glad och positiv person med en prestigelös inställning.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Linn Oldenmark.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Referens

4178

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till