Jobbet Erfaren 2nd-line sökes spännande IT-företag i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Erfaren 2nd-line sökes spännande IT-företag i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö
1 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du ett par års erfarenhet av 2nd-line support och ute efter din nästa utmaning? Vill du arbeta i ett expansivt företag med goda utvecklingsmöjligheter? Läs då mer nedan!

Information om uppdraget:

Då vår kund är mitt uppe i en expansiv fas så söker vi för deras räkning söker nu en erfaren 2nd-line supporttekniker. Positionen ingår i företagets Service Desk-avdelning som nu till hösten ska utöka med flera nya medarbetare.

Arbetsuppgifterna består av att ge bästa möjliga service gentemot slutanvändaren. Supportärenden kommer främst genom telefon och mail, men även fysiska besök ute hos kunder kan förekomma. Ärenden kan bl.a. handla om:
- Bevakning, utförande och uppföljning av inkomna uppdrag via servicedeskens ärendehanteringssystem eller övervakningssystem
- Ärendehantering och åtgärder i linje med ITIL
- Felsökning av hård- och mjukvara samt lättare felsökning på servernivå
- Dokumentation och kvalitetssäkran
- Backuphantering
- Utförande av installationer och andra kundbeställningar

För att klara av ovanstående uppgifter tror vi att du har kunskap inom:
- Windows Server
- Citrix
- Microsoft OS
- Officepaketet
- MS Exchange
- Ärendehanteringssystem

Uppdraget är en direktrekrytering, vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men att du blir anställd av vår kund vid slutförd rekrytering. Behov är omgående men start kan vara efter överenskommelse. Tjänsten är placerad på företagets huvudkontor i Malmö.

Detta söker vi:

Vi ser att du som söker har flerårig erfarenhet inom teknisk support, företrädesvis från en 2nd-line roll. Som person behöver du vara orädd för att ta egna initiativ, är engagerad i ditt arbete och har god kommunikativ förmåga, både på svenska och engelska. Du utför dina uppgifter med god struktur och värderar kvalitet över kvantitet. Tjänsten kräver också att du är pedagogisk och har god förståelse för IT, som du kan dela med dig till såväl tekniska som mindre tekniska kollegor och kunder. Servicevana genomsyrar allt ditt arbete.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44847

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till