Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Erfaren .NET utvecklare/Team lead jobb i Lund på Axis Communications

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Erfaren .NET utvecklare/Team lead på Axis Communications

Erfaren .NET utvecklare/Team lead

Axis Communications Lund, Skåne län Heltid

Vill du jobba med varierande uppgifter i alla delar av utvecklingsprocessen och har egenskaper för att leda ett team framåt? Fortsätt då att läsa. Vi på Axis Communications söker nämligen fler utvecklare som vill arbeta med innovativa lösningar till vår marknadsledande verksamhet inom bland annat nätverksvideo.

Hur vi som team jobbar
Vi är övertygade om att självgående team där alla individer kommer till tals är grunden i en innovativ arbetskultur. Always open är en av våra viktigaste värderingar, vilket för oss betyder att man är villig att lyssna på alla idéer i syfte att förbättras och skapa bra lösningar för slutanvändaren. Beslut ska i så stor utsträckning som möjligt tas av den/de som påverkas av beslutet, vi ogillar byråkratiska hierarkier. Endast på det sättet kan vi som en relativt stor utvecklingsorganisation behålla förändringstakten och hålla jämna steg med våra konkurrenter.

Rollen
Du kommer att vara delaktig i att ta fram end-to-end lösningen som knyter ihop slutanvändare med vårt växande utbud av kameror och hårdvara. Du kommer att få en Teamledande roll där ditt ansvar blir att hålla ihop och leda teamet framåt i ert gemensamma arbete. Tillsammans med ditt team kommer du att utveckla Axis eget VMS; AXIS Camera Station, som vi skriver i C#.

Läs gärna mer [ Link removed ]

Vem är du?
Framförallt måste du tycka att systemdesign och applikationsutveckling är bland det bästa som finns (att jobba med såklart). För oss är ditt intresse för att utveckla fantastiska lösningar faktiskt viktigast.

Flera års erfarenhet av att jobba med C#/.NET är ett måste. Självklart tycker du att det är kul med ny teknik och utmanande problemställningar.

Du har dessutom egenskaper som gör dig till en god ledare där du skapar struktur, bidrar till en bra teamkänsla och har förmågan att driva teamet framåt.

Pluspoäng för något av följande:

  • Entity Framework
  • WPF
  • Asynkron programmering med Async/Await
  • Databashantering
  • TDD


Titta gärna [ Link removed ] för att få en inblick i hur det är att jobba som utvecklare hos oss.

Redo att söka?
Låter det här som någonting för dig? Ansök då idag, så kan vi prata vidare! Kontakta gärna en av de rekryterande cheferna Sara Fridolli på 046 272 1800 om du har frågor eller vill veta mer.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R-117479