Jobbet Erfaren .NET-utvecklare som söker bra balans i livet har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren .NET-utvecklare som söker bra balans i livet publicerad av Midroc Automation AB

Heltidsanställd
Karlstad

Arbetsbeskrivning

Midroc Automation är ett av Sveriges ledande automationsföretag med ca 200 anställda på 8 orter i Sverige. Vi finns i alla industribranscher; från traditionell basindustri till infrastruktur. Det spelar ingen roll om våra kunder bygger motorvägsnät, tunnlar eller bilar, raffinerar råolja, gräver guld, rostar kaffe eller producerar energi. Överallt där industriproduktion trimmas, effektiviseras och utvecklas har Midroc Automation en naturlig och viktig roll att spela. Det finns få leverantörer i världen som får förtroendet att hantera omfattande automationslösningar i stora, komplexa projekt. Vi är en av dem. Med vår projektförmåga tar vi helhetsansvar för system, el och kraft samt mekanik och montage. Vi har höga ambitioner för framtiden, där andra ser omöjliga uppdrag ser vi spännande möjligheter! Men det är bara tillsammans med engagerade medarbetare vi kan nå dit. Vill du också bli en av oss? Välkommen med din ansökan – vi lovar att utmana dig!
Vilken tjänst?


Vi söker fullstack-utvecklare med kunskap inom främst SQL, .NET (C#) och HTML5/JavaScript. Inom uppdragen ingår design och utveckling av både web- och mobilapplikationer samt traditionella desktop-klienter och servertjänster. Kommunikation och mobila lösningar varvas med gränssnitt och integration. Systemen används i de flesta branscher och i olika typer av utrustningar - allt från analyssystem för läkemedel till styrning av guldgruvor. Ofta utförs arbetet i kompletta funktions-leveranser med ansvar från specifikation till idrifttagning, men kan också vara i mindre uppdrag direkt åt våra kunder. Du ges möjlighet att vara med redan i försäljningsprocessen och vara med från start till mål. Din uppgift blir att, tillsammans med dina kollegor och kunden, hitta de bästa lösningarna för varje unik situation.


Vad erbjuder vi?


  • En bra och hälsosam arbetsplats med förmånliga villkor. Vi är måna om våra medarbetare och lägger stor vikt vid att det ska vara kul att gå till jobbet. Vi utgår från varje persons unika förutsättningar, livssituation och önskemål. Med en tillvaro i balans tror vi helt enkelt att våra anställda trivs och presterar bättre.
  • Spännande uppdrag med möjlighet att få arbeta med branschledande kunder, både nationellt och internationellt. I våra skräddarsydda lösningar strävar vi alltid att använda senaste tekniken där digitalisering, IOT och Industri 4.0 är en naturlig del i vår vardag.
  • En tight och engagerad grupp som jobbar professionellt och prestigelöst. Vi samarbetar och har ett starkt nätverk inom företaget. Jobbet tar vi på allvar men vi har också väldigt trevligt tillsammans.
  • Möjligheter i ett stort företag som ligger i topp på Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi tror på utveckling och på utbildning och har därför egen affärsskola, Midroc Business School. Här finns bra karriärmöjligheter genom utveckling i befintlig yrkesroll.

Kandidatprofil

Vem söker vi?


Vi söker framför allt dig som har arbetslivserfarenhet och känner att du vill ta nästa steg. Du kommer få möjlighet att ta en ledande roll i både arkitektur och design. Det innebär att du får vara med och utforma förslag och lösningar tidigt i processen för att sedan vara med på hela resan till drifttaget system.


Vi tror att du idag är mjukvaruutvecklare med ett genuint teknikintresse som gärna vill vara med och skapa lösningar i multidisciplinära projekt. Du har troligtvis en högskole-/universitetsexamen och vill utveckla din kunskap inom alla områden. Du tycker det är spännande att utveckla system inom industriell IT och integration med andra system. Du vill också vara med att hjälpa våra kunder både på deras utvecklingsavdelningar och i deras produktion.


Om du har kunskaper om operativsystem, nätverk eller test- och mätsystem (ex. LabVIEW) är det meriterande. Eventuella erfarenheter från mekatronik, styrsystem (SCADA) eller läkemedelsbranschen (GMP/GAMP) är ett plus.


Vi jobbar främst i fastprisprojekt och vardagen på Midroc präglas av korta beslutsvägar och entreprenörskap. För att lyckas i arbetet och trivas hos oss bör du som person vara ansvarstagande, ha förmåga att jobba strukturerat och skapa relationer både med kollegor och kunder.


Du bör ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Innehav av B-körkort är ett krav.


Vi värdesätter mångfald och jämn könsfördelning i verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.


Bra att veta:


  • Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse
  • Arbetstiden är dagtid med möjlighet till flextid, arbetstidsförkortning och distansarbete
  • Tjänsteresor förekommer
  • Arbetsplats: Inre hamn, Karlstad

Ansökan och kontaktperson


Rekrytering och intervjuer sker löpande. 


För att veta mer om tjänsten kontakta Björn Johansson (Avdelningschef):


Tel: +46 10 470 76 56


E-post: bjorn.johansson@midroc.se


Vi önskar vänligen men bestämt att inte bli kontaktade av säljare.


Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 3600 medarbetare och under 2017 omsatte vi 6,7 miljarder kronor.

Referens

Erfa2019

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till