Jobbet Erfaren .NET- utvecklare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren .NET- utvecklare publicerad av Axis Communications

Full-Time
Lund

Arbetsbeskrivning

Utvecklingsteamet som jobbar med Axis Video Management System (VMS) ser fram emot att stärka upp sitt team med en erfaren .NET-utvecklare. Är det du?

Hur vi jobbar
Vi är övertygade om att självgående team där alla individer kommer till tals är grunden i en innovativ arbetskultur. Hos oss bygger en stor del av vår succé på att vi är villiga att lyssna på och dela med oss utav alla idéer i syfte att förbättras och skapa bra lösningar för slutanvändaren. Beslut ska i så stor utsträckning som möjligt tas av den/de som påverkas av beslutet, vi ogillar byråkratiska hierarkier. Endast på det sättet kan vi som en relativt stor utvecklingsorganisation behålla förändringstakten och hålla jämna steg med våra konkurrenter.

Titta gärna på vår video [ Link removed ] för att få en inblick i hur det är att jobba som utvecklare hos oss.

Rollen
Som mjukvaruutvecklare kommer du tillsammans med resten ditt team ansvara för alla stegen i utvecklingsprocessen med målet att ta fram en helhet för slutanvändarna; från framställning av kraven till lansering och underhåll. Du kommer att arbeta i tvärfunktionella och agila team som jobbar för att knyta ihop Axis totala erbjudande: kameror, video recorders, mjukvara för desktop och mobil samt cloud-tjänster. Läs gärna mer om vår VMS (Axis Camera Station) här [[ Link removed ] ]

Tekniken vi använder är bland annat;

  • C#/.NET
  • Testautomation (Unit testing, modultestning)
  • Clean Code principer
  • Entity Framework

Vem är du?
Vi tror att du är en person som har lätt för att se helheten, även i längre processer. Du ser vikten av att samarbeta med andra och är öppen både för att ta in andras kunskap och att dela med dig av din egen. Vidare är du kvalitetsmedveten och brinner för att leverera värde till våra kunder.

Det är även meriterande, men inget krav, om du har kunskap i någon av punkterna nedan;

  • WPF
  • MVVM
  • UX & deklarativa UI-ramverk

Redo att söka?
Skulle du ha några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Johan Aspegren på

+46 46 272 1262
.

Referens

R-116179

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till