Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Epiroc i Kalmar söker underhållstekniker! jobb i Kalmar på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Epiroc i Kalmar söker underhållstekniker! på Lernia

Epiroc i Kalmar söker underhållstekniker!

Lernia Kalmar, Kalmar län Heltid

Är du en självgående, driven och serviceinriktad person som brinner för maskin- och tekniskt underhåll? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då är jobbet som Underhållstekniker hos Epiroc i Kalmar något för dig!

Skicka in din ansökan redan idag och ta chansen att få arbeta på ett globalt, spännande och väletablerat företag!

Om Epiroc

Epiroc är en vital del av ett hållbart samhälle och en global produktivitetspartner för gruv- och infrastrukturkunder. Med banbrytande teknologi utvecklar och tillhandahåller Epiroc innovativ och säker utrustning som borriggar, bergbrytnings- och anläggningsutrustning och verktyg för ovanjords- och underjordsapplikationer. Bolaget erbjuder också förstklassig service och annan eftermarknadssupport samt lösningar för automation, digitalisering och elektrifiering. Epiroc har sitt säte i Stockholm, hade intäkter på 36 miljarder kronor under 2020, och har 14 000 passionerade medarbetare som stödjer och samarbetar med kunder i över 150 länder. Mer information finns på [ Link removed ] .

Epirocs division Tools & Attachments utvecklar, tillverkar och marknadsför bergborrverktyg och grävmaskinsmonterade hydrauliktillbehör. Produkterna används för bergbrytning, gruvdrift, bygg och anläggning samt demolering och återvinning. Divisionen tillhandahåller även relaterad service. Divisionen har produktionsenheter på sex kontinenter, varav de största ligger i Sverige och Tyskland.

På Epiroc i Kalmar kombinerar vi det bästa av två världar. Samtidigt som vi tillhör en stor global koncern i världsklass är vi en självständig, flexibel och snabbrörlig organisation med stark kultur.

Arbetsuppgifter

Den här rollen är såväl bred som omväxlande och passar dig som gillar att kavla upp armarna och lösa praktiska problem. Du kommer huvudsakligen att felsöka och genomföra avhjälpande underhåll, optimera och förbättra underhållsrutiner och metodiker. Utöver det kommer du att arbeta med installation, felsökning och problemlösning av teknisk utrustning, serva samt reparera våra olika maskiner och utrustning samt följa upp resultatet av genomförda underhållsinsatser. Det dagliga arbetet planläggs efter underhållssystemets behov, men akuta tillrop sker löpande, vilket gör det viktigt att du är flexibel i ditt arbete. Dina framtida kollegor är ett sammansvetsat och härligt gäng som hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

Är du rätt för rollen som Underhållstekniker?

Vi söker dig som har hög kompetens inom mekanik, hydraulik, PLC och analytisk felsökning. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du är självgående, lösningsorienterad och drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Vi önskar att du:

* har erfarenhet av likande arbetsuppgifter – mekanik, hydraulik, el och automation

* har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

* har en god kommunikativ förmåga och samarbetsförmåga

* har B-körkort och tillgång till egen bil

* har ritningsläsning

Extra meriterande är om du:

* pratar tyska

* har heta arbeten

* har truckkort A & B

* har CNC-utbildning/erfarenhet

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Direktanställning hos Epiroc/Heltid/Dagtid/Kalmar

Tillträdesdag

September eller enligt överenskommelse.

Kontakt och ansökan

Epiroc samarbetar i den här rekryteringen med Lernia Kalmar som har lång erfarenhet av rekrytering specialiserad på industrin. Tjänsten söker du via ansökningslänken och urval sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum 2021-08-20. Under processen tar vi inte emot samtal utan ber er respektera det genom att skicka mejl vid frågor till [ Email address blocked ] .

Välkommen med din ansökan redan idag!

United. Inspired. Performance unites us, innovation inspires us, and commitment drives us to keep moving forward. In the 150 countries where you can find Epiroc, we encourage our employees to take ownership of their own development and careers with the support from their leaders.

We are committed to give you every opportunity to succeed in a culture of innovation, diversity and collaboration, combined with a caring atmosphere. Diversity and sustainability are key to grow fresh and innovative ideas and solutions for our customers.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 167030