Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Epiroc i Kalmar söker maskinoperatörer! jobb i Kalmar på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Epiroc i Kalmar söker maskinoperatörer! på Lernia

Epiroc i Kalmar söker maskinoperatörer!

Lernia Kalmar, Kalmar län Heltid

Är du en erfaren och driven CNC-operatör? Eller har du annan erfarenhet som maskinoperatör , har lätt att lära och är intresserad av att bredda ditt kunnande? Då kan du vara rätt person för oss då vi nu söker maskinoperatörer för tillsvidareanställning hos Epiroc i Kalmar!

Om Epiroc

Epiroc är en vital del av ett hållbart samhälle och en global produktivitetspartner för gruv- och infrastrukturkunder. Med banbrytande teknologi utvecklar och tillhandahåller Epiroc innovativ och säker utrustning som borriggar, bergbrytnings- och anläggningsutrustning och verktyg för ovanjords- och underjordsapplikationer. Bolaget erbjuder också förstklassig service och annan eftermarknadssupport samt lösningar för automation, digitalisering och elektrifiering. Epiroc har sitt säte i Stockholm, hade intäkter på 36 miljarder kronor under 2020, och har 14 000 passionerade medarbetare som stödjer och samarbetar med kunder i över 150 länder. Mer information finns på [ Link removed ] .

Epirocs division Tools & Attachments utvecklar, tillverkar och marknadsför bergborrverktyg och grävmaskinsmonterade hydrauliktillbehör. Produkterna används för bergbrytning, gruvdrift, bygg och anläggning samt demolering och återvinning. Divisionen tillhandahåller även relaterad service. Divisionen har produktionsenheter på sex kontinenter, varav de största ligger i Sverige och Tyskland.

På Epiroc i Kalmar kombinerar vi det bästa av två världar. Samtidigt som vi tillhör en stor global koncern i världsklass är vi en självständig, flexibel och snabbrörlig organisation med stark kultur.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi CNC-operatörer som kan hjälpa oss att fortsätta producera världsledande produkter som används inom gruvnäring, infrastruktur och utvinning av naturtillgångar hos kunder över hela världen.

Maskinbearbetningen på Epiroc i Kalmar bedrivs i både fleroperationsmaskiner och fleroperationssvarvar. Som operatör ansvarar man för driften av sina maskiner men även för arbetsuppgifter runt omkring, så som planering av arbetet, orderhantering, tillsyn av verktyg och daglig tillsyn av maskiner och dess närområde.

 

Formella krav

  • Utbildning inom och/eller erfarenhet av maskinoperatörsyrke
  • Goda kunskaper inom ritningsläsning och programmering
  • Tekniskt intresse
  • Du uttrycker dig väl på svenska i såväl tal som skrift

Meriterande

  • Utbildning/erfarenhet inom CNC
  • Kunskaper inom mätteknik
  • Verktygskunskap
  • Erfarenhet av truckkörning

 

Personlighet

Vi söker dig som är driven och tycker om nya utmaningar!

För att trivas hos oss är det viktigt att du är en lagspelare som förstår vikten av att hjälpas åt och arbeta tillsammans mot uppsatta mål. Du är engagerad i ditt arbete och har viljan att utveckla både dig själv och verksamheten genom att arbeta med ständiga förbättringar. Du ser det som en självklarhet att både få och ta ansvar, att bidra med din vilja och kompetens och att alltid försöka skapa det bästa för kunden. Du är noggrann och strukturerad och gillar ordning och reda. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Placeringsort/anställningsform/arbetstid

 Placeringsort är Kalmar. Vi erbjuder tillsvidareanställningar med 3-skift som grundarbetstid, dock kan skiftformen komma att ändras över tid.

Kontakt och ansökan

Epiroc samarbetar i den här rekryteringen med Lernia Bemanning i Kalmar som har lång erfarenhet av rekrytering specialiserad på industrin. Tjänsten söker du via ansökningslänken och urval sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum x-x-x.

Under processen tar vi inte emot samtal utan hänvisar eventuella frågor till [ Email address blocked ] .

Välkommen med din ansökan redan idag!

United. Inspired. Performance unites us, innovation inspires us, and commitment drives us to keep moving forward. In the 150 countries where you can find Epiroc, we encourage our employees to take ownership of their own development and careers with the support from their leaders.

We are committed to give you every opportunity to succeed in a culture of innovation, diversity and collaboration, combined with a caring atmosphere. Diversity and sustainability are key to grow fresh and innovative ideas and solutions for our customers.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 174906