Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Epi servicetekniker vid II-VI, Stockholm jobb i Stockholm på TNG Tech

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Epi servicetekniker vid II-VI, Stockholm på TNG Tech

Epi servicetekniker vid II-VI, Stockholm

TNG Tech Stockholm, Stockholms län Heltid

Arbeta med installation, drift och underhåll av processutrustning för högteknologisk SiC epitaxi-materialtillverkning hos II-VI

För att möta det ökade marknadsbehovet globalt av våra innovativa kiselkarbid produkter (SiC) utökar vi nu vårt team med en servicetekniker till Kista, Stockholm.

Här kommer du ansvara för att säkerställa underhåll och drift av SiC epitaxi-utrustning, såsom SiC epitaxi-reaktorer, CMP och diverse mätutrustning. Tillsammans med dina kollegor kommer du arbeta för att förändra fordons-, IT- och energisektorn så att vår teknik bidrar till att skapa en mer hållbar framtid.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Med en historia av att vara ett litet start-up (tidigare Ascatron), och som idag är en del av ett globalt teknikföretag, får du arbeta på en innovativ och utvecklande arbetsplats i teknikens framkant. Här får du:

  • Göra skillnad! Det finns inget "så här har vi alltid gjort". I stället uppmuntrar vi innovationer och trial-and-error, och tar lärdom från varje prototyp, experiment och upptäckt.
  • Arbeta med erfarna och engagerade kollegor som samarbetar, delar med sig av sina kunskaper och stöttar varandra.
  • Implementera forskning i riktiga produkter som kommer tillverkas och säljs globalt.
  • Bidra till en mer hållbar framtid! Vår SiC-teknologi minimerar förlusterna i kraftelektroniken till elektriska fordon, solceller och industrin.

Se fler lediga tjänster hos II-VI: [ Link removed ]  

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Installation, service och underhåll av processutrustning för tillverkning av SiC epitaxi-material (SiC epitaxi-reaktorer, CMP, våtkemi och mätutrustning).
  • Drift av processutrustning för materialtillverkning, vilket också inkluderar hantering av kemikalier och gaser.
  • Probearbetning, mikroskopinspektion och mätning.
  • Dokumentation av arbete, instruktioner samt kvalitetsrapporter.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer ingå i ett team på fem personer som arbetar i två-skift. Anställningen är på heltid och du rapporterar till Team Leader Epi Production.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen ser vi att du är van att arbeta operativt, flexibel och har en god problemlösningsförmåga. Det är också viktigt att du alltid strävar efter att nå högsta kvalitet i ditt arbete.

Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning, flera års praktisk vana från industrin samt erfarenhet från service av avancerad mekanik- och elektronikproduktionsutrustning.

Erfarenhet av elektronik, svetsning och vaccumteknik är också värdefullt.

Det är ett krav att du besitter goda kunskaper i svenska samt engelska.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: D5BAF3D57B9846C9971C0AACC553CAB8