Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Entreprenadupphandlare till konsultuppdrag jobb i Stockholm på ValueOne

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Entreprenadupphandlare till konsultuppdrag på ValueOne

Entreprenadupphandlare till konsultuppdrag

ValueOne Stockholm, Stockholms län Project Basis

ValueOne söker skickliga och erfarna entreprenadupphandlare för uppdrag hos våra kunder, främst i Stockholmsområdet, Uppland och Mälardalen. Har du arbetat några år med upphandling av entreprenad och underentreprenad inom bygg, anläggning eller energi? Har du dessutom kunskaper inom ABT/AB kan du vara den vi söker.

Vi på ValueOne har över tio års erfarenhet av interim, rekrytering och verksamhetsutveckling inom supply chain. Vi rekryterar och tillsätter chefer och specialister till roller inom inköp, logistik och planering i en mängd olika branscher och har ett väl utvecklat kontaktnät inom bland annat läkemedel, retail samt tillverkande industri.

Vi söker nu efter kunniga och erfarna entreprenadupphandlare med kunskaper inom entreprenadjuridik. Du bör ha minst fem års erfarenhet av entreprenadupphandling och vara van att driva och genomföra upphandlingar. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom ekonomi, teknik eller juridik. Möjlighet kan finnas att arbeta på distans viss tid.

Du bör även ha erfarenhet av:

  • Planering och genomförande av upphandlingar
  • Förhandling med leverantörer och underentreprenörer
  • Författande av förfrågningsunderlag och övriga upphandlingsdokument
  • Genomförande och uppföljning av förfrågningar och anbud
  • Utvecklingen på leverantörsmarknaden

Är du dessutom tillgänglig med kort varsel ser vi det som ett extra plus. Som person bör du vara självgående med en stark egen drivkraft och ha lätt för att ta initiativ. Du har god samarbetsförmåga och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter.

Som konsult hos ValueOne ges du möjlighet till personlig samt professionell utveckling och får ingå i ett erfaret team med stor kompetens. Vi är specialister inom Supply Chain Management och kan erbjuda dig en möjlighet att utvecklas och utmana din yrkeskompetens och ledarförmåga genom spännande uppdrag inom en mängd olika branscher.

Ansökan

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och är redo för ett nästa steg i arbetslivet rekommenderar vi att du skickar in din ansökan snarast. Har du frågor är du välkommen att kontakta Olof Widmark på tel. 070 786 80 99 alternativt 010 332 29 20.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: valueone1710