Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Senior entreprenadupphandlare till företag i Stockholm jobb i Stockholm på ValueOne

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Senior entreprenadupphandlare till företag i Stockholm på ValueOne

Senior entreprenadupphandlare till företag i Stockholm

ValueOne Stockholm, Stockholms län Project Basis

ValueOne söker en driven och självgående senior entreprenadinköpare för ett konsultuppdrag hos vår kund inom anläggningsbranschen i Stockholm. Uppdraget ska starta snarast. Det löper på minst tolv månader med stora utsikter till förlängning.

Om rollen

I rollen ska du arbeta med entreprenadupphandlingar av anläggningsarbeten i anslutning till projektet Förbifart Stockholm.   

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som är högskoleutbildad inom ekonomi, teknik eller liknande och har en gedigen erfarenhet av entreprenadupphandling av anläggningstjänster, gärna också byggindustrin. Rollen kräver goda kunskaper inom entreprenadjuridik speciellt avtal inom ABT06 och motsvarande. Kunskaper i LOU är också önskvärt. Du kommer att ingå i en inköpsgrupp bestående av 6-8 personer.

Dina personlig egenskaper är viktiga för rollen. För att bli framgångsrik i uppdraget är det viktigt att du har förmåga att självständigt och engagerat driva dina arbetsuppgifter och att du har hög arbetskapacitet. Vidare ser vi gärna att du har ett strukturerat arbetssätt, god analytisk förmåga och lätt för att samarbeta med andra. 

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: [ Link removed ] . Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: valueone1435