Jobbet Entreprenadingenjör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Entreprenadingenjör publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Entreprenadingenjör är du ett stöd till Platschefen gällande bland annat; tekniska frågor, kontraktsadministration, ekonomisk uppföljning, kalkyl, tidsplanering, inköp, kvalitet, miljö och arbetsmiljöfrågor. I rollen ingår också att medverka vid byggmöten, ha kontakt med kund och delta under projektavslut och överlämning.
Med andra ord är det en bred och varierande roll med stor påverkan av projektet från idé till färdig produkt. Då stor del av arbetet är fölagt ute på fält behöver du känna dig bekväm med att bo borta vanligtvis måndag till torsdag.

Om företaget
Vår kund arbetar inom en av de mest expansiva branscherna - Infrastruktur. Företaget siktar på att bli en ledande aktör i utvecklingen av de svenska väg och järnvägsnäten. De erbjuder kompletta mark- och BEST-entreprenader på järnväg samt anläggningsverksamhet för hamnar, vägar och broar.

Din profil
För att trivas hos vår kund är du flexibel men samtidigt beslutsam. Du bör kunna arbeta självständigt på ett strukturerat sätt. Vi värdesätter om du som person är noggrann och lösningsfokuserad. Eftersom du har kontakt med både vår egen personal, underentreprenörer och våra kunder så är lyhördhet och god kommunikationsförmåga viktigt.

Du bör ha relevant teknisk utbildning som civil- eller högskoleingenjör men motsvarande erfarenhet är också meriterande. Du ska ha goda kunskaper i Excel och även B-körkort.
Goda kunskaper i kalkylering och Microsoft project är mycket meriterande.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Enligt överrenskommelse
Placeringsort: Utgångspunkt Göteborg men arbete förlagt i angränsande orter.
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Referens

21821

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till