Jobbet Entreprenadingenjör / projektingenjör / kalkylator / projektledare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Entreprenadingenjör / projektingenjör / kalkylator / projektledare publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Varberg

Arbetsbeskrivning

Vill du dra nytta av dina erfarenheter inom kalkylering och entreprenad samt verka i en organisation där du är en nyckelperson? Vi söker dig som trivs i en roll med eget ansvar och som har ett stort eget driv.

Om företaget

Tage & Söner startade sin verksamhet 1959 och har 220 medarbetare i koncernen. De har det mindre företagets fördelar med korta beslutsvägar och samtidigt en bred erfarenhet inom byggentreprenad, byggservice och fastighetsförvaltning. Efter 60 år i branschen vet Tage & Söner att alla delar är viktiga för framgångsrika projekt, såsom material, maskiner och människor. Man har byggt allt från industrianläggningar och offentliga byggnader till kontor och bostäder. Framgången bygger på yrkesskickliga och erfarna medarbetare, en stark vilja och ett stort engagemang. Tage & Söner har kontor i Varberg, Halmstad, Göteborg, Jönköping och Smålandsstenar.

Arbetsuppgifter

I rollen som kalkyl- och entreprenadingenjör arbetar du brett och är delaktig i projektens alla skeden. Allt från upprättande av produktionskalkyl, tidsplan och anbudsledning till inköp, uppföljning av budget och framtagandet av prognoser. Därtill är du även delaktig i byggmöten, tar fram arbetsmiljöplan och hanterar inköp av material. Vidare är det du som har kontakt med projektets intressenter och hanterar dokumentationen i dina projekt. Eftersom du är delaktig i flera led är du en nyckelperson inte bara för platschefen utan även för projekten och företaget i stort.

Formella krav

• Flera års erfarenhet av kalkylering och entreprenad inom bygg- och anläggningsbranschen • B-körkort • Obehindrade kunskaper i svenska i tal och skrift • Det är meriterande med byggteknisk utbildning För att trivas i rollen är du en person som tar eget ansvar över dina uppgifter och gillar att driva ditt eget arbete. Du har en lösningsfokuserad inställning och du har lätt för att omprioritera dina arbetsuppgifter när förändringar sker. Vidare är du noga med detaljerna i ditt arbete då du anser att delarna är nyckeln till en fungerande helhet.

Övrig information

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Tage & Söner. Start: Enligt överenskommelse Plats: Varberg Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: entreprenad, entreprenadingenjör, entreprenadjuridik, bygg, ingenjör, byggnadsingenjör, byggingenjör, byggsektorn, projekt, projektingenjör, projektsamordning, projektledning, projektering, kalkylator, inköpare, inköp, anläggning, mark, schakt, produktion, heltid, Varberg

Referens

2474201

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till