Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Entreprenadchef med inriktning Vindkraft jobb i Gävle på Stegra Rekrytering AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Entreprenadchef med inriktning Vindkraft på Stegra Rekrytering AB

Entreprenadchef med inriktning Vindkraft

Stegra Rekrytering AB Gävle, Gävleborgs län Heltid
Är du en erfaren platschef som är redo för nästa steg? Har du gedigen kunskap av att leda och driva anläggningsentreprenader samt brinner för ledarskap och säkerhet? Då är denna tjänst för dig. Ansök idag!

Om Svevia

Med väl sammansvetsade arbetslag anlägger Svevia Sverige från grunden – i betong, stål, trä, sten och jord genom att bygga vägar, broar, kajer och betongkonstruktioner för industri, stat och kommun. Dessutom bryter Svevia ny mark och banar väg för VA-nät, vindkraftsparker samt exploateringsområden. Svevia har även specialenheter inom grundläggning och marksanering.

Hos Svevia blir du en i gänget där det är lätt att påverka och göra sin röst hörd. Svevia har karriärvägarna för dig som både vill bli chef och ledare eller vill utvecklas i din befintliga yrkesroll. Inom Svevia kombineras det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet.

" Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Här får du möjlighet att utvecklas med engagemang, samarbete och ansvar. Vill du dela väg med oss? "

Om rollen

I rollen som Entreprenadchef har du övergripande ansvar för ett eller flera anläggningsprojekt i din geografi. Det innebär att du aktivt är delaktig i projekten från kundbearbetning och anbud till uppföljning av slutförda projekt. I ditt ansvar ingår proaktiv marknadsbearbetning, löpande dialog med kunder, medarbetare och samarbetspartners samt kalkyl – och anbudsarbete. I dina arbetsuppgifter ingår även budget – och resultatansvar för tilldelade projekt, personalansvar och ansvar för utveckling av medarbetare, ekonomisk uppföljning och prognosarbete samt ett övergripande arbetsmiljö- och miljöansvar.

Du kommer att arbeta med Svevias vindkraftsprojekt som huvudsakligen finns i en geografi från Dalarna i söder till Västerbotten i norr, i enlighet med verksamhetens långsiktiga strategi och specialistinriktning. Som Entreprenadchef sitter du med i arbetschefsområdets ledningsgrupp och rapporterar till Arbetschef. Du kommer att arbeta i nära samarbete med dina Platschefer och övriga medarbetare i gruppen.

Din profil
Vi söker dig som har lång erfarenhet av att leda och driva anläggningsentreprenader, och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom mark och betong. Du har goda kunskaper inom entreprenadjuridik och trivs i olika förhandlingssituationer med kund. Som ledare främjar du en kultur där alla medarbetare bidrar till gruppens framgång. Du har ett ledarskap där du genom stöd och verktyg hjälper dina medarbetare att nå sina mål och med tydlighet framför vad som förväntas av dem. Hos Svevia kommer säkerheten först och du som alla Svevias ledare ses som en förebild i det arbetet. Som person tänker du långsiktigt och bidrar med att identifiera nya affärsmöjligheter.

Krav för tjänsten

  • Tidigare erfarenhet som entreprenadchef / platschef eller motsvarande roll
  • Arbetslivserfarenhet från att leda / driva anläggningsentreprenader
  • B- körkort
  • God datorvana

Meriterande
  • Tidigare erfarenhet inom mark / betong
  • Tidigare erfarenheter av att driva vindkraftsprojekt

Övrigt
Startdatum: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Ort: Projekten Svevia jobbar med finns huvudsakligen från Dalarna i söder till Västerbotten i norr.

Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller din Linkedin-profil. De som går vidare från första urvalet bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.

I denna rekrytering samarbetar Svevia med Stegra. Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jonas Lindqvist via 073-349 90 01 / Entreprenadchef Håkan Kers på Svevia via 070-388 85 63 / Arbetschef Tomas Semb via 070-330 63 19.

Vi går igenom urvalet löpande vilket innebär att rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?