SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Entreprenad- och service montörer VS på Bravida Sverige AB

Entreprenad- och service montörer VS

Bravida Sverige AB Karlskrona, Blekinge län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Är du serviceinriktad och gillar ordning och reda? Vill du dessutom bli en del av ett branschledande företag som främjar utveckling? Då är Bravida något för dig! Nu söker vi Entreprenad- och Servicemontörer inom VS till vårt team i Karlskrona. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Som VS-montör hos oss på Bravida arbetar du självgående i många olika typer av uppdrag – både i stora och medelstora entreprenader om du är entreprenadmontör, och i olika serviceuppdrag om du istället brinner för service! Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer och underhåll åt våra olika kunder.

Beroende på vilken tjänst du brinner för kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av att:

  • Installation och montering av anläggningar inom VS
  • Reparationer och underhåll av VS-installationer i fastigheter och anläggningar
  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten.

Du kommer ansvara för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Ditt nya team

På Bravida Karlskrona är vi ca 20st medarbetare som arbetar inom VS. Våra uppdrag sträcker sig från privatpersoner till större projekt. Vår bredd är vår styrka, därför kan vi ta oss an uppdrag som få andra klarar. Våra kunder är bland annat fastighetsbolag, försäkringsbolag, industriföretag, privatpersoner samt byggföretag. Vi strävar efter långsiktiga relationer både med kunder och medarbetare. Kvalitet och yrkesstolthet är våra främsta egenskaper. 

Vi söker dig som

  • Är certifierad VS-montör 
  • Har dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker vatteninstallation. Svetskunskap är meriterande.
  • Har B-körkort
  • Är engagerad och framåtsträvande

Som person är du framåt och driven, du har även en förmåga att sprida energi till andra människor. Du är en lagspelare som trivs med att arbeta med andra människor och tycker att det är viktigt att se helheten i projekten du arbetar i. Du är duktig på att leda dig själv och du har en förmåga att se förbättringar och är inte rädd för att lyfta dessa.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis förmånsbil, friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om [ Link removed ] och [ Link removed ] du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi! 

Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 4:e april 2023. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 7947