Jobbet Entrepenadingenjör till Svevia i Östersund har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Entrepenadingenjör till Svevia i Östersund publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltid
Östersund
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en Entrepenadingenjör för Svevias räkning i Östersund. Vi söker någon som vill vara med och ta nästa steg tillsammans med Svevia i Norrland. Du erbjuds stor möjlighet att sätta en egen prägel på området!

Information om uppdraget:

Svevia är specialister på infrastruktur och arbetar med allt från konstruktion till underhåll. Under 2016 omsatte Svevia 7 miljarder och sysselsatte 1800 medarbetare på 100 platser i Sverige.

Svevia har flera flexibla arbetslag i Norrland som arbetar med beläggning och som entrepenadingenjör är du länken mellan arbetslag och områdesstab i Umeå. Den största delen av produktionen sker under maj till oktober och arbetet under denna period är ofta intensivt.

Som entrepenadingenjör är du också Svevias ansikte utåt och vi ser gärna att du vill växa och utvecklas långsiktigt i denna roll. Du kommer på sikt att arbeta med att driva in nya affärer och kunder. I rollen som entrepenadingenjör genomför du uppföljningar, leder planeringsmöten och ansvarar för att underlag från arbeten sammanställs och skickas till stab. Du ansvarar för skyddsronder, arbetsmiljökontroller och liknande från pågående projekt. Till din hjälp i det dagliga arbetet har du rutinerade arbetsledare ute på projekten samt kollegor på kontoret i Östersund.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där StudentConsulting hanterar processen och du blir direktanställd hos Svevia. Arbetstider varierar men du har stor möjlighet att själv styra din planering. Tjänsten inleds med en introduktion i Umeå.

Detta söker vi:

Som entrepenadingenjör i Östersund för Svevia kommer du in i en roll som saknas på orten idag. Vi tror därför att det är mycket viktigt att du har ett stort driv och engagemang. Du har möjligheten att sätta en egen prägel på området och den möjligheten vill vi att du längtat efter!

Du har erfarenhet från branschen men inte nödvändigtvis från en ledande befattning. Du som söker är en duktig kommunikatör då du kommer att leda planeringsmöten samt dokumentera och samla in information rörande arbetsmiljö, provtagning och ekonomi. Du behärskar svenska flytande både i tal och skrift. Du har körkort B och möjlighet att resa inom länet.

Du har en hög social kompetens och ser positivt på att vara Svevias ansikte utåt. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan!

Vi arbetar löpande med urval och intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tänk på att noga genomarbetade ansökningshandlingar ökar dina chanser i urvalsprocessen. Kontakta emma.billebo@studentconsulting.com vid eventuella frågor.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40648

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Supporttekniker 1:st line HELTID Östersund StudentConsulting
Maskiningenjör till Sweco! Östersund Academic Work
Säljare till Grolls Östersund Säljpoolen
Kökssäljare Östersund Elgiganten AB
Sommarvikarier Östersund Elgiganten AB
Arbetsledare till Peab! Östersund Academic Work
Ledare inom vattenkraft sökes! Östersund Professionals Nord
Vi söker just nu massor av bra eventpersonal! Östersund Eventpersonal i Sverige AB
Teknisk Applikationskonsult Metering - Powel Östersund StudentConsulting
Gruppchef till servicedesk i Östersund Östersund StudentConsulting
Platschef Svevia Östersund StudentConsulting

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn004 - Östersund).