Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Enterprise arkitekt till Tele2 i Stockholm jobb i Stockholm på Ada Digital

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Enterprise arkitekt till Tele2 i Stockholm på Ada Digital

Enterprise arkitekt till Tele2 i Stockholm

Ada Digital Stockholm, Stockholms län Heltid

I Tele2s entreprenöriella miljö ansvarar du för den strategiska riktningen framåt och optimerar affärsnytta för verksamheten!

Hos Tele2 i Stockholm blir du en del av kulturen där lagarbete och inkludering leder vägen framåt. Vi är just nu inne i en fas av stor förändring och du är en viktig komponent för vår framgång. Vi ger dig möjlighet att växa och utvecklas genom interna vägar inom organisationen. I rollen som Enterprise-arkitekt kommer du arbeta utåtriktat och ansvara för helhetslösningar mot våra kunder och påverka framtida produktutveckling. Välkommen till oss på Tele2!

VI ERBJUDER DIG

  • Att få arbeta med ett kundperspektiv för att påverka och förändra arbetssätt gällande strategisk effektivitet
  • En central roll där du får ansvara för den strategiska riktningen framåt i arkitekturella frågor
  • En dynamisk miljö och öppen kultur som drivs framåt genom att stärka organisationens medarbetare
  • Att bli en del av en organisation där varje anställd är viktig för företagets framgång och ger dig tillväxt både professionellt och personligt.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Enterprise-arkitekt kommer du jobba inom området Hybrid Cloud Solutions. Här kommer du arbeta nära våra företagskunder för drift av deras IT-lösningar samt stötta vår interna verksamhet med produktlösningar. Du kommer jobba i tätt samarbete med tekniker och säljare där du har huvudansvaret för den tekniska designen vid både nya och befintliga affärer. Vi håller nu på att gå från traditionell driftkultur och du kommer vara med i arbetet till en ny HCI-plattform. Ingen dag kommer vara den andra lik och en arbetsdag kan komma att innehålla:

  • Att i säljprocessen föra dialog med kunder för att matcha deras behov med våra produkter
  • Analysera och förstå kundens tekniska nuläge och önskat framtida läge
  • Leda tekniska workshops för befintliga och potentiella kunder i en införsäljningsfas samt leverera beskrivande systemskiss, lösningsbeskrivning och kalkyl på föreslagen lösning
  • Verka för att lösningsförslag som genererar optimerar lönsamheten för Tele2 och samtidigt är anpassad efter kundens nuvarande och kommande behov
  • Ta fram lösningar och design för vår hostingaffär i Tele2 Cloud och Public cloud

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

För oss på Tele2 är det viktigt med en inkluderande organisation i en mångfaldig värld med högt i tak. Här kommer du att ingå i området Hybrid Cloud Solutions i ett team om 4 personer och arbeta nära Tekniker, Service Delivery Managers och Säljare. Med stort förtroende driver vi oss själva framåt och med hjälp av kunniga kollegor når vi goda resultat!

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Kista, Stockholm.

MER OM DIG

För att trivas i den här rollen drivs du av att jobba nära kunden med tekniska frågor. Du har tidigare arbetat i en motsvarande roll och har erfarenhet från att designat och byggt IT miljöer internt eller hos kunder. Du har erfarenhet av att bygga datacenter och det är meriterande med erfarenhet av molnlösningar som Azure.

Som person är du handlingskraftig och värderar samarbete högt. Du har ett tekniskt intresse och trivs som bäst som länken mellan kund och teknisk förståelse. Då du kommer vara i kontakt med många intressenter kommunicerar du väl i både tal och skrift på svenska och engelska.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 784201116B0E41B5BF64F3FF64D4260A