SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Enterprise Architect jobb i Mjölby på Toyota Material Handling

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Enterprise Architect på Toyota Material Handling

Enterprise Architect

Toyota Material Handling Mjölby Heltid
Ansök på företagets hemsida

Toyota Material Handling Europe (TMHE AB) levererar materialhanteringslösningar och kan erbjuda ett omfattande sortiment av truckar och lagerutrustning. Verksamheten bedrivs av ca 12 200 anställda i mer än 30 länder. TMHE Information Systems (TMHE IS) i Mjölby ansvarar för de centrala applikationerna i Europa, som ERP-systemet, ett antal anslutningssystem och rapporteringsapplikationer. Just nu pågår ett harmoniseringsarbete inom TMHE AB gällande processer och verktyg som stegvis kommer förändra och utveckla både arbetssätt och IT miljön.

Vi utökar vårt Enterprise Architecture (EA) team på TMHE IS/IT för att ytterligare stärka vår förmåga att leverera harmoniserade och effektiva lösningar till vår verksamhet som ställer krav på vidare digitalisering. EA arbetar för att erbjuda ett säkert, tillgängligt, flexibelt och framtidssäkert IT-landskap till rätt kostnad och funktion. Teamet samarbetar kring att utveckla TMHE's arkitekturella principer, policys och målarkitektur. I samarbete med verksamheten analyserar, initierar och bidrar du med affärsvärde inför och genom utvecklingsprocessen. Som medarbetare på EA har du kontaktytor runt om i verksamheten, inom IS/IT och hos TMHE´s strategiska partners. Du får stora möjligheter att påverka och bidra till att vidareutveckla lösningar inom TMHE samt arbetet i EA-teamet.

Din profil

Vi söker dig med relevant akademisk utbildning samt bred erfarenhet av systemutveckling och IT-arkitektur. Du har förmåga att se helhet, göra konsekvensanalyser och har en vilja att skapa värde. Vi ser gärna att du har erfarenhet av molnarkitektur, t.ex. Azure och agil utveckling. Du är uppmärksam, nyfiken, har en positiv grundinställning och är bekväm i att ta ledande roller. Du talar och skriver engelska flytande, trivs att arbeta i team samt är en god pedagog.

Vårt erbjudande

Du blir medlem i en engagerad grupp med kompetenta kollegor i ett globalt företag. Hos oss är du en nyckelperson i strategiska projekt som bidrar till att utveckla TMHE's affär och erbjudande. Vår företagskultur är baserad på en sund värdegrund som gör det möjligt för våra medarbetare att utvecklas.

Din ansökan

Är du intresserad av den här tjänsten och redo att göra ditt nästa MOVE?

Skicka gärna in din ansökan redan idag, dock senast 1 september 2022. Notera att screening kan dröja på grund av semestertider.

För ytterligare information om tjänsten, kontakta gärna: Lotta Frisell, Head of Enterprise Architecture, Lotta.Frisell (@) toyota-industries.eu

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 2022-806