Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Enterprise Account Manager Blue Prism Stockholm jobb i Stockholm på TNG Group AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Enterprise Account Manager Blue Prism Stockholm på TNG Group AB

Enterprise Account Manager Blue Prism Stockholm

TNG Group AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Lockas du av att göra stora affärer och sälja innovativa lösningar som hjälper våra kunder med transformation?

Blue Prism expanderar och söker en Enterprise Account Manager i Stockholm.
Som kundansvarig på börsnoterade samt multinationella Blue Prism, leverantören av världens mest framgångsrika mjukvara för en ”digital workforce”, söker vi dig som vill ha en nyckelroll i att driva försäljning och utveckla affären. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Blue Prism är ett globalt expansivt företag som erbjuder en mjukvara som driver förändring, utmanar existerade processer och arbetssätt samt växer kraftigt i Norden. Nyckeln till framgången är våra medarbetare som sporras av stora mål och vår kultur som drivs av framåtanda, engagemang och gemenskap!
Som Enterprise Account Manager på Blue Prism i Stockholm får du möjlighet att bli en nyckelspelare på ett innovativt och agilt företag som är pionjärer inom Robotic Process Automation. Du får både möjlighet att bredda ditt professionella nätverk och fördjupa dig inom ett nytt hett område.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Enterprise Account Manager kommer du att utveckla och driva affärer tillsammans med dina kollegor i vårt svenska säljteam. Du skapar värde både genom att driva in helt nya kunder samt genom att vara rådgivare och hjälpa befintliga kunder att välja de lösningar som passar bäst utifrån deras behov och förutsättningar. Du skapar goda relationer med ledande befattningshavare hos kund och ditt huvudansvar som Enterprise Account Manager blir att säkerställa och förstärka Blue Prisms dominans på den svenska (nordiska) marknaden för intelligent automation.

Detta innebär:

 • Aktivt bidra till att förverkliga Blue Prisms vision och go-to-market strategi tillsammans med kunder och samarbetspartners.
 • Utarbeta affärsplaner för att uppnå och överträffa högt uppställda försäljningsmål på en tillväxtmarknad.
 • Direktförsäljning till nya kunder och befintliga kunder samt fungera som stöd i strategiska frågor med samarbetspartners.
 • Effektivt kunna presentera värdet av Blue Prisms lösningar till kunder och samarbetspartners i komplexa försäljningssituationer med många intressenter.
 • Budgetera och prognostisera intäkter.
 • Samordna marknadsförings- och försäljningsinsatser
 • Återkoppla feedback från kund till ledningsgrupp samt produkt och marknadsavdelning för att möjliggöra anpassning av produkten för ökad kundnöjdhet.
 • Kommunicera framgångsrika kundcase mot kund och sprida Blue Prisms företagskultur.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Företaget sitter i ett nytt samt fräscht kontor mitt i centrala Stockholm och tillsammans är ni 11 personer i säljteamet där du rapporterar till Head of Nordics.
Rollen är en tillsvidareanställning på heltid med 6 mån provanställning där resor förekommer. Tjänsten tillsätts så snart rätt person är på plats.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du drivs av att göra affärer och gillar att jobba i en roll med många kontaktytor där du får nätverka. För att trivas i vår kultur och prestera i rollen tror vi att du tar egna initiativ och är engagerad och självdrivande som person som tar ansvarar för dina resultat.

Vi tror att du tar vara på affärsmöjligheter och har en god verksamhetsförståelse som gör att du kan sätta dig in i de kundspecifika utmaningar som vi ofta möter. Du bygger förtroende, stödjer och uppmuntrar andra och skapar en stabil arbetsatmosfär. Du känner dig bekväm i och kommunicerar flytande i tal och skrift, på både svenska och engelska.

För att lyckas i din roll som Account Manager tror vi att du har:

 • Många års arbetslivserfarenhet av en liknande roll inom tillverkningsindustrin, bil-, bank-, finans eller telekomsektorn där du arbetat strategiskt med stora kunder.
 • Dokumenterad erfarenhet av komplex lösningsförsäljning (solution selling).
 • Mycket goda kunskaper inom ekonomi och ett starkt affärsmässigt tänk.
 • Dokumenterad erfarenhet och kunskap av en verksamhets alla delar såsom försäljningsprocesser, försäljningscykeln, kartläggning och segmentering av kunder samt olika försäljningsmetoder/strategier.
 • Mycket god planerings- och organisationsförmåga.
 • En akademisk utbildning eller motsvarande men viktigast att du har dokumenterad erfarenhet från produkt- tjänst eller lösningsförsäljning från tillverkningsindustrin, bil-, bank-, finans eller telekomsektorn.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: C7F0A73DD4C84407BF8CBC194507AA22