Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Enhetschef till Nämnd- och registraturenheten i Värmdö kommun job in Gustavsberg at Värmdö Kommun

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Enhetschef till Nämnd- och registraturenheten i Värmdö kommun på Värmdö Kommun

Enhetschef till Nämnd- och registraturenheten i Värmdö kommun

Värmdö Kommun Gustavsberg, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postarbetsbeskrivning.

Som enhetschef hos oss erbjuder vi dig ett omväxlande arbete i en utvecklande och stimulerande verksamhet, där du får möjlighet att växa och utvecklas. Är du en person med förmågan att omsätta det komplexa till det enkla och verksamhetens mål och visioner till handlingskraftiga planer?  Välkommen med din ansökan!

Nämnd och registraturenheten ingår som en av fem enheter i vår nybildade Kansli- och kommunikationsavdelning, vilken har det övergripande ansvaret för strategiskt verksamhets- och ledningsstöd inom avdelningens ansvarsområde, samt säkerställer samordning inom hela kommunförvaltningen. 


ansvarsområde.

I rollen som enhetschef ansvarar du för att leda, samordna, planera och utveckla verksamheten mot uppsatta politiska mål och riktlinjer. Du leder en enhet som arbetar med den centraliserade nämndadministrativa processen i kommunen och i din roll hanterar du både strategiska och operativa frågor inom ansvarsområdet. 

I din roll har du ansvar för sekreterarskap och registratur i nämnder, styrelser och utskott. Du driver det övergripande utvecklingsarbetet gällande nämndadministration, dokumenthantering samt arkiv- och diariefrågor. Du hanterar även övriga administrativa uppgifter som är kopplade till den politiska beslutsprocessen.

Som enhetschef arbetar du aktivt med medarbetarna och medarbetarskapet inom enheten för att löpande utveckla inte bara processer och rutiner, utan även ditt team i syfte att möta såväl nuläget, som utmaningar och förändringar. 
Som enhetschef leder du ett kompetent och skickligt team bestående av sjutton medarbetare och rapporterar till chefen för Kansli- och kommunikationsavdelningen som är placerad på kommunledningskontoret.  


kvalifikationer.

Den vi söker ha en relevant högskoleexamen med samhällsvetenskaplig inriktning, gärna statsvetenskap eller juridik. Du har aktuell erfarenhet av chefsuppdrag under minst fem år, med verksamhets-, budget-, arbetsmiljö- och personalansvar. Du har även flerårig ledarerfarenhet och vi ser gärna att du har genomgått någon form av ledarskapsutbildning. Har du erfarenhet av en motsvarande roll inom en centraliserad kommunal verksamhet är det mycket meriterande. 

Du behöver ha goda kunskaper om kommunal- och förvaltningsrättsliga frågor, samt offentlighets- och sekretesslagstiftningen. Du behöver även ha kännedom om arbetsrätt och systematiskt arbetsmiljöarbete.

Du är trygg och stabil i ditt ledarskap, van att leda och driva förändrings- och utvecklingsarbete och med ett tillitsbaserat ledarskap säkerställer du ett utvecklande, tryggt och glädjefyllt arbetsklimat inom enheten. Du har förmågan att kommunicera och arbeta på ett sätt som skapar delaktighet och förståelse inom och utanför den egna organisationen samt stimulerar till kreativa och effektiva arbetssätt. 

Du har förmåga att uttrycka dig väl och pedagogiskt och behärskar svenska på hög nivå, i både tal och skrift. 

Som person är du en driven problemlösare, orädd och självgående och du trivs i en roll där du får möjlighet att utveckla och utvecklas. Du är en naturlig ledare med en coachande och involverande ledarstil, som bidrar till både medarbetares och verksamhetens utveckling. Med helhetssyn och god samarbetsförmåga har du lätt för att samverka och skapa goda relationer, såväl internt som externt.

Du har ett strukturerat arbetssätt, god analytisk förmåga och är en god kommunikatör, som med gott omdöme kan läsa av, analysera, dra slutsatser och förmedla dem. Du behöver vara van att prioritera och kunna omprioritera vid behov, samt arbeta proaktivt och få saker ur händerna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ansökan.

Sista ansökningsdag: 2021-06-13
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför gärna så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. 
För mer information kontakta Lotta Carlsson på 073 075 23 25.
 

Rekommenderade jobb

Enhetschef till Nämnd- och registraturenheten i Värmdö kommun
Värmdö Kommun Gustavsberg Heltidsanställd
NPI Program Manager to Cepheid
Poolia Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Regulatory Affairs Specialist to Oriola
Poolia Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201344441