Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Enhetschef till korttidsverksamhet Håbo kommun jobb i Bålsta på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Enhetschef till korttidsverksamhet Håbo kommun på Randstad AB

Enhetschef till korttidsverksamhet Håbo kommun

Randstad AB Bålsta, Uppsala län Heltid


arbetsbeskrivning.

Har du lätt för att få med dig andra, se det positiva och få andra att känna sig viktiga?
Håbo kommun söker en nytänkande enhetschef till korttidsboende

Äldreomsorgen i Håbo kommun består av hemtjänst som utför service, omvårdnads- och hemsjukvårdsinsatser i den enskildes hem samt de särskilda boendena Pomona hus 4 och 2, Dalängen och Solängen där de enskilda bor i egna lägenheter med stöd och omvårdnad av personal. Det finns även två korttidsverksamheter inriktning somatik och demens.

 Vi arbetar utifrån socialförvaltningens värdegrund som innefattar ett professionellt bemötande präglat av vänlighet, finkänslighet och ödmjukhet. Arbetsplatsen ligger nära Bålsta centrum, ca tio minuters promenad från resecentrum. Direktbussar finns till Västerås, Enköping, Uppsala, Märsta, Kista och Arlanda. SJ och SL har stopp vid resecentra. Bålsta ligger precis intill E18. Det finns möjlighet till parkering invid arbetsplatsen.


ansvarsområde.

Som enhetschef har du fullt ekonomi-, verksamhets- och personalansvar. Till din hjälp i verksamheten har du en samordnare.
Det pågår ett kontinuerligt kvalitets-och förändringsarbete vilket kommer att vara en viktig del i uppdraget.

Du ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp där du tillsammans med kollegor och andra funktioner i förvaltningen gemensamt arbetar med områdesövergripande frågor. För att du ska få goda förutsättningar att lyckas med ditt uppdrag finns också chefsstöd i olika former.


kvalifikationer.

För den här tjänsten söker vi dig som med stort engagemang, ser möjligheter, hittar lösningar och driver utveckling på ett prestigelöst sätt. Du är en lagspelare och bjuder in till dialog för att skapa delaktighet och uppmuntrar till ett arbetsklimat präglat av tillit, kreativitet och innovativa lösningar. Du är trygg, har självinsikt och mod att agera efter din egen övertygelse. Du tycker om att kommunicera, trivs med att leda och har lätt för att få med dig andra.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har relevant utbildning på högskolenivå, inom socialt arbete, hälso- och sjukvård, eller annat område som vi bedömer likvärdigt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom demensvård.
Du har erfarenhet av eget budget- och personalansvar inom relevant verksamhetsområde och har en dokumenterad erfarenhet av att leda. Vidare har du erfarenhet av att självständigt och framgångsrikt planera och driva förändrings- och utvecklingsarbete. Du är bekväm med att framträda inför grupper och förutsätts kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Datavana är ett måste och tidigare arbete i Stratsys eller Schema & Bemanning är meriterande. Då Håbo är ett finsk förvaltningsområden är även kunskaper i finska språket meriterande. 
Stor vikt kommer att läggas vid personliga lämplighet.ansökan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carina Rydström, tfn, 073-343 41 51. Urval och intervjuer sker löpande, men senast den 25 januari vill vi ha din ansökan.
Ansök via www.randstad.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201371877