Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Enhetschef till Biståndsenheten vid Bodens kommun jobb i Boden på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Enhetschef till Biståndsenheten vid Bodens kommun på StudentConsulting

Enhetschef till Biståndsenheten vid Bodens kommun

StudentConsulting Boden, Norrbottens län Heltid
Innehar du akademisk examen samt erfarenhet av myndighetsutövning och chefsskap? Då kan det vara dig vi söker.

Information om uppdraget:

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till fritidsaktiviteter, ditt jobb, skolor, kulturevenemang, attraktiva hustomter, shopping och naturnära upplevelser. Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra.

Vi söker nu en enhetschef till Biståndsenheten placerad på Socialförvaltningen i Bodens kommun. Socialförvaltningen är idag indelad fyra verksamhetsområden med totalt cirka 1000 medarbetare. Biståndsenheten har till uppgift att utifrån politiskt givna uppdrag och enligt gällande lagstiftning, Socialtjänstlagen, Förvaltningslagen utreda behov av samt besluta om omsorgs- och serviceinsatser till människor som bor i vår kommun. Biståndsenheten utreder enskildas behov med utgångspunkt i ICF termer Klassifikation av funktionstillstånd, funktionshinder och hälsa och begrepp inom de områden som socialstyrelsen rekommenderade metod individens behov i centrum. (IBIC).

Enheten omfattar totalt 20 medarbetare med biståndshandläggare som beviljar insatser inom verksamhet hemtjänst och äldreboende, följer upp beviljade insatser och individuella mål inom ordinärt boende och särskilt boende. Ett bedömningsteam med två (2) undersköterskor tillhör biståndsenheten. Även handläggare för bostadsanpassningsärenden samt anhörigkonsulent och vårdprocessamordnare/boendesamordnare tillhör biståndsenheten. Bodens kommun tillämpar Lagen om valfrihet inom hemtjänsten.

Arbetsuppgifter:
Som enhetschef för Biståndsenheten kommer du att leda, organisera och utveckla verksamheten. Du har ett personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar. Likaså ansvarar du för kvalitetsutveckling, utvärdering och uppföljning. Du är underställd socialchef och ingår i förvaltningens ledningsgrupp.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning samt erfarenhet från myndighetsutövning och chefsskap. Du är väl förtrogen med de lagar som styr verksamheten. Meriterande är tidigare erfarenhet som chef inom myndighetsutövning. Vi vill att du är trygg i din yrkesroll och har förmåga att leda och utveckla verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Denna rekryteringsprocess hanteras av StudentConsulting och det är därför Bodens kommuns önskan att alla eventuella frågor går direkt till ansvarig rekryterare vid StudentConsulting, Therese Vikenbacke. Du når Therese via mail på [ Email address blocked ] .

Fackliga företrädare:
Annelie Wemmenhag
Vision
0921-622 05

Carina Strömbäck
Akademikerförbundet SSR
0921-622 31

Kommunal
0921-622 00

Om arbetsgivaren:

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Vid alla nyanställningar måste ett utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas in. Observera att kuvertet inte får vara öppnat när vi tar emot det. För att underlätta hanteringen av din ansökan kan du själv i förväg begära ett utdrag, se länk via hemsida: [ Link removed ] />
Sökord: chef, bistånd, Boden, myndighet, enhetschef

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59607