Jobbet Enhetschef till avdelning för särskilt boende har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Enhetschef till avdelning för särskilt boende publicerad av Malmö Stad

Heltid
Malmö
1 ansökan

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen ska ligga i framkant vad gäller digitalisering, välfärdsteknik och e-hälsa. Om du brinner för förändrings- och kvalitetsarbete kan detta vara den perfekta utmaningen för dig!

Avdelningen för särskilt boende med cirka 2050 medarbetare, organiserade i nio enheter, ansvarar för de insatser som utförs åt brukare i särskilda boenden. Huvudfokus för avdelningens verksamhet är att bedriva vård och omsorg med kvalitet, och därigenom skapa trygghet för brukare och anhöriga.

I Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen finns möjlighet att delta i olika ledarskapsprogram och som stöd i din roll som enhetschef finns en stab med ekonomi-, HR-, kommunikations- och strategisk avdelning.


Arbetsuppgifter

Som enhetschef för särskilt boende ingår du i ledningsgruppen som rapporterar till avdelningschef och du förväntas att aktivt tillsammans med dina kollegor bidra till helhetsutvecklingen av verksamheten. Ditt ansvar som chef innefattar ansvar för verksamhetens sektionschefer, arbetsmiljö och budget.

Som enhetschef är det viktigt att kunna förstå och förklara verksamhetens helhet, villkor och behov samt ha förmåga att sätta sig in i de ekonomiska förutsättningarna. I dialog med medarbetarna sätter du upp aktiviteter som leder till att verksamheten uppfyller de politiska målen.


Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning samt dokumenterat flerårigt arbete som ledare, som känner dig trygg i ditt ledarskap och brinner för att bedriva förändringsarbete. Då tjänsten innebär att vara chef över chefer ser vi det som en merit om du har erfarenhet av detta sedan tidigare.

Bemanningsplanering, digitalisering och välfärdsteknik är viktiga delar i vårt arbete och därför krävs ett stort intresse för dessa frågor. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete mot eller i en politiskt styrd organisation.
För att trivas med tjänsten krävs förmåga att skapa förutsättningar till utveckling och skapa fungerande grupper för att dina medarbetare ska kunna bli ett framgångsrikt team.

Din roll kommer att innebära att du ska motivera och engagerar dina medarbetare att arbeta enligt Malmö stads riktlinjer, policys och uppställda mål. För att klara detta behöver du vara handlingskraftig och gilla utmaningar men också att kunna arbeta strategiskt, se sammanhang och prioritera rätt frågor. Vidare har du lätt för att skapa förtroendefulla samarbeten såväl inom verksamheten som med externa kontakter. Du är tydlig och rak och kan hantera både stora och små frågor på ett prestigelöst sätt.

Vi ser fram emot din ansökan! Välkommen!


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2018-07-29

Referensnummer: 175-18-124

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

175-18-124

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till